Epilátor Panasonic ES-ED23-V503 (437929) elektrický epilátor • použitie na sucho aj mokro • 48 pinziet na dvoch kotúčoch • epilácia od 0,5mm chĺpkov •

Epilátor Panasonic ES-ED23-V503
Tiež milujete ten pocit z hebkej pokožky bez chĺpkov? Keď sa pohladíte po píšťale a necítite žiadny odpor? Kúpte si elektrický epilátor Panasonic ES-ED23-V503, ktorý vám spríjemní rituál holenia. Chĺpky vďaka dvom otáčacím hlavám odstráni rýchlo a bezbolestne.
Praktické použitie na suchu aj vo vode
Veľkou výhodou epilátora je, že ho môžete používať na sucho, ale aj priamo vo vani alebo v sprche. Epilátor možno počas jednej hodiny nabiť, a potom bez kábla použiť na mokré holenie. Na jedno nabitie vydrží až 30 minút. Rovnako tak ho využijete aj pri epilácii na suchu.
Chĺpky odstráni 48 pinziet na dvoch kotúčoch. Celá hlavica je pohyblivá, a tak sa prispôsobí záhybom vášho tela. Vďaka ochrane pokožky je pri epilácii koža pridržaná tak, aby epilátor odstraňoval iba chĺpky a neťahal za ňu. Celý postup je bezbolestný a prináša dlhodobé výsledky.
Vďaka dvom kotúčom s pinzetami vám neunikne jediný chĺpok. Čo vynechal prvý kotúč, odstráni ten druhý.

Vyberte si z dvoch rýchlostí
Ovládanie strojčeka je veľmi jednoduché. Má iba jedno tlačidlo, ktorého stlačením môžete nastaviť rýchlosť na normálny alebo jemný režim, prípadne strojček vypnúť.
Posvieťte si na zabudnuté chĺpky
Aby bola vaša pokožka perfektne oholená, môžete si na ňu posvietiť zabudovaným LED svetlom. Nezabudnete tak na jediný chĺpok.
Jednoducho umývateľná a výkyvná hlavica
Hlavicu môžete zo strojčeka odňať a jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Aby sa pri holení prispôsobila záhybom tela, je pohyblivá v uhle 60°, a tak zaistí jemné oholenie.
Hlavica epilátora s duálnym kotúčom pre rýchlu a účinnú epiláciu
Epilátor Panasonic má v hlavici dvojitý kotúč. Druhý kotúč odstraňuje všetky chĺpky, o ktoré sa prvý kotúč nepostaral. Tento duálny kotúč sa postará o efektivitu pri každém zábere. 48 pinziet rýchlo a efektívne odstraňuje nežiaduce ochlpenie.
Výklopná hlavica pre jednoduchšiu epiláciu
Flexibilná hlavica, výklopná o 60° sa prispôsobuje prirodzeným krivkám vášho tela, a umožňuje tak optimálnu epiláciu s nádhernými jemnými výsledkami.
Epilácia penou
Gél aplikujte na hlavicu a vytvorte penu. Okolo každého chĺpku sa vytvorí jemná pena, takže ho môžete jemne a ľahko odstrániť od korienka.
Ochrana pokožky pre jemnú epiláciu
Ochrana pokožky pridrží kožu tak, aby epilátor chĺpky iba odstraňoval a neťahal za ne. Celý postup je bezbolestný a prináša dlhodobé výsledky.

Historie cen

▼-99.59%
20. 9. 2020
49,00 €
19. 9. 2020
11 998,80 €

Výrobce

Panasonic