Pánske boxerky Stars ATLANTIC 2Pack + darčeková krabička - tmavomodrá, tmavomodrá

Pánske boxerky Stars ATLANTIC 2Pack + darčeková krabička
Boxerky sa vyznačujú športovým strihom - nízkym pásom a nohavicami štandardnej dĺžky. Vďaka profilovým strihom dokonale priliehajú k telu a prispôsobujú sa mu. Sú odporúčané pre každú postavu.
Mikrovláknová guma je pružná a nekompresívna. Poskytuje najvyšší komfort nosenia. Je „priedušná“ vďaka schopnosti odvádzať vlhkosť. Je odolná voči žmolkovaniu a oderu, nedeformuje sa ani po mnohých praniach.
Darčeková krabička je perfektný tip na darček. Limitované edície našej spodnej bielizne sú balené v krabičkách s rovnakou potlačou ako na bielizni. Očakávajte výnimočný dizajn a vynikajúcu kvalitu. Darčeková krabička je kolekcia pre ľudí s humorom a jednoduchým spôsobom, ako vytvoriť originálny vzhľad!
Zaujímavý dizajn
Prispôsobuje sa charakteru
Vyrobené z mäkkej a príjemnej látky na dotyk
Vonkajšia guma vyrobená z nekompresívneho mikrovlákna alebo tunelovej gumy
Záruka pohodlia a komfortu
Bavlna je príjemná na dotyk, odolná, odolná voči vysokým teplotám a natiahnutiu. Vďaka svojej schopnosti absorbovať vodu nespôsobuje nepríjemné pocity, ako je potenie. Je tiež ideálnou voľbou pre alergikov – nespôsobuje alergie. Bavlna je jednou z najpopulárnejších plodín na svete.
Milujeme našu spodnú bielizeň. Pri jej tvorbe venujeme pozornosť každému najmenšiemu detailu. Preto sa o ňu starajte a bude vám slúžiť mnoho sezón. Venujte pozornosť označeniam a pokynom priloženým k spodnej bielizni. Príjemné nosenie!
2-pack obsahuje tmavomodré pánske boxerky. Prvé sú „pokryté“ vzormi zimného charakteru: vianočné stromčeky, hory alebo ľadové medvede, druhé - s hviezdami (poznámka: svietiace v tme!). Boxerky športového strihu majú nízky pás a štandardnú dĺžku noh

Varianty produktu


Položka se stejným EAN

Historie cen

▼-1.96%
4. 1. 2024
49,99 €
22. 12. 2023
50,99 €