Sealskinz Waterproof Warm Weather Mid Length Sock With Hydrostop Navy Blue/Grey/Red XL Cyklo ponožky

Osvedčená a spoľahlivá vodotesná ochrana v teplom počasí.
Vzali sme originálne nepremokavé ponožky a dali sme im bambusovú podšívku, ktorá vám pomôže zostať v suchu a chlade v teplejších mesiacoch. S pridanou ochranou Hydropstop™ sú tieto ponožky navrhnuté tak, aby vás udržali v suchu vo vlhkých a teplých podmienkach. Mokré nohy sú veľmi nepríjemné a môžu viesť k rôznym nie príliš dobrým pocitom. Zostaňte v suchu a pohodlí vo vodoodolných stredne dlhých ponožkách do teplého počasia s Hydrostop™ v daždi, blate, v deravých broďákoch či pri prechode potokov.
Kľúčové výhody
100 % vodoodolné a extrémne priedušné
Bariéra Hydrostop™
Ponúkajú pocit ako normálne elastické ponožky
Ideálne pre širokú škálu aktivít
Ideálna voľba, keď existuje riziko, že si namočíte nohy počas bicyklovania, dochádzania, poľovania, turistiky, rybolovu alebo práce vonku.
Hydrostop™: Extra ochrana proti vode, ktorú potrebujete, aby ste mohli pokračovať
Pri silných lejakoch sa voda môže hromadiť na lýtkach a cez vrchnú časť vtekať do ponožiek. Preto sme vymysleli Hydrostop™, silikónovú (hoci bez silikónu) elastickú pásku okolo vnútornej manžety ponožky. Táto dodatočná ochrana znižuje možnosť vniknutia vody do ponožky. Problém je vyriešený.
Inovatívne materiály a konštrukcia
S trojvrstvovou lepenou konštrukciou, ktorá kombinuje bambusovú podšívku pre kontrolu vlhkosti a pohodlie, 100 % vodotesnú hydrofilnú membránu a odolnú vonkajšiu vrstvu z nylonovej zmesi so 4-smerným strečom pre skvelý strih.
Mimoriadne priedušné
Zvlášť pozoruhodná je bezkonkurenčná priedušnosť hydrofilnej vodoodolnej membrány, ktorá odvádza paru a teplý vzduch z vnútra ponožky. To vytvára vysokú úroveň pohodlia pre nositeľa, dokonca aj pri vykonávaní namáhavých a aeróbnych aktivít, a zároveň zabraňuje vniknutiu dažďa, blata a piesku do vnútra ponožky.
Vyrobené pre pohodlie a prevenciu pľuzgierov
Navrhnuté s bezšvovou konštrukciou vrátane ručne spájaných plochých švov na špičke a pridanej elastickej podpory na členku, päte a priehlavku, švy si nevšimnete, ale určite si všimnete extra pohodlie a prispôsobenie.
Ručne vyrábané a ručne testované
Každá ponožka, exkluzívne ručne vyrobená vo Veľkej Británii podľa neúprosných štandardov a pozornosti k detailu, je ručne testovaná na vodoodolnosť.
Technológia
Sme priekopníkmi v používaní jedinečnej hydrofilnej membrány, ktorá je 100 % vodotesná, no zároveň odvádza vlhkosť od pokožky na molekulárnej úrovni – udrží vás v suchu a zároveň v chlade. Vďaka hydrostatickej hlavici > 20 000 mm a pridanej technológii Hydrostop™, ktorá vytvára bariéru medzi vašou pokožkou a ponožkou, aby sa zabránilo prenikaniu vody cez vrch ponožky, zostávajú ponožky vodotesné aj v tých najťažších podmienkach.
Upozorňujeme, že vzhľadom na úzku väzbu medzi manžetou ponožky a pokožkou môže pri dlhodobom používaní u niektorých ľudí dôjsť k miernemu podráždeniu pokožky v dôsledku odierania bariéry Hydrostop™ o pokožku. Pre tých, ktorí pociťujú akékoľvek podráždenie, odporúčame, aby sa ponožky Hydrostop™ používali iba vonku a nie na dlhší čas.
Materiály
100 % nepremokavé ponožky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a spojením troch vrstiev dohromady tvoria jednu vysoko vodoodolnú a...
Veľkosť UK: 12-14
Veková skupina: Dospelý
Špecifikácia materiálu: Elastan;Bamboo Rayon;Termoplastický polyuretán (TPU);Nylon
Materiál: Elastan;Nylon;Termoplastický polyuretán (TPU)
Vybrať veľkosť: 47;49;48;XL
Sezóna: Jeseň;Jar;Zima;Leto
Veľkosť EU: 47-49
Veľkosť US: 13-15
Farba: Červená;Šedá;Modrá
Farba podľa výrobcu: Navy Blue/Grey/Red
Typ: Mid Socks
Veľkosť: XL
Pohlavie: Unisex
Krajina pôvodu: Spojené kráľovstvo


Položka se stejným EAN

Historie cen

23. 2. 2024
42,90 €

Výrobce

Sealskinz