Seaden Corolla Hotel

Turkey , Side
Priložené obrázky
Popis
Kladné stránky

pro rodiny s dětmi
centrum historického Side 4 km
vláček na pláž ZDARMA

Destinace Proč Side?

Side má nekonečně dlouhé písečné pláže se zlatavým jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. To ocení rodiny s menšími dětmi i neplavci. Dříve bylo Side důležitým obchodním střediskem i pirátskou osadou. Tady se údajně poprvé setkal Marcus Antonius s Kleopatrou. Pohled na staré město s ruinami a antickými památkami jako například amfiteátr, který se k vystoupením používá dodnes, je možný už z pláží od hotelových kapacit. Výhodou městečka je i to, že v létě sem nesmí žádné automobily. Velkým lákadlem může být i diskotéka, která se koná pod širým nebem.

Pláž: písečná s jemným zlatavým pískem a pozvolným vstupem do vody.

Moře: průzračné, s menšími vlanami.

Aktivity v okolí: vodní sporty na pláži, spoustu obchůdků, bazarů, restaurací, antické památky, historické centrum města Side, fakultativní výlety, turecké lázně a masáže.

Ubytování: hotely s all inclusive přímo na pláži.

Hotel SEADEN COROLLA

Hotel Seaden Corolla **** patří pod komeplex hotelů Seaden hotels a skládá se z hlavní a jedné vedlejší budovy. Leží v menším městečku Kumköy. Do centra historického Side, které je vzdálené 4 km, se dostanete delší procházkou po pláži nebo místní autobusovou dopravou. Písečná pláž se nachází 400 m od hotelu, jistě zde oceníte i restauraci a plážová lehátka v rámci all inclusive programu zdarma. Prázdninový ráj s kvalitními službami a výbornou stravou doporučujeme všem věkovým kategoriím.

Pokoj pro 2 osoby

standardně a moderně vybaven. Jeho součástí je TV/SAT, trezor, telefon, minibar (za poplatek), fén, koupelna se soc. zařízením, individuální klimatizace, posezení na balkoně nebo terase. Přistýlky a rodinné pokoje na vyžádání.

Vybavení hotelu

recepce, hlavní restaurace, 2 á la carte restaurace (nutná rezervace předem), bar u bazénu, bazén s oddělenou dětskou částí, bazén se skluzavkou, lehátka s matracemi a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma, mini club, dětské hřiště, fitness, tenisový kurt, turecké lázně, sauna. Za poplatek: masáže, salon krásy, obchody se suvenýry.

Stravování

all inclusive. Snídaně, obědy, večeře formou bohatého bufetu. Občerstvení během dne v určených časech, odpolední káva/čaj. Neomezené množství alkoholických a nealkoholických nápojů místní výroby v době 10:00 - 24:00 v hotelových barech a restauraci. AI program nezahrnuje: importované a balené nápoje, džusy z čerstvého ovoce, některé druhy káv, restauraci á la carte (1x za pobyt možnost večeře zdarma - nutná rezervace předem).

Vzdálenosti

pláž 400 m, Side 4 km, letiště v Antalyi 65 km.

Pláž

písečná s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky k dispozici zdarma. Plážový bar zdarma. Plážové osušky oproti vratné kauci.

Zábava a sport

- zdarma: stolní tenis, šipky, plážový volejbal, animační programy pro děti i dospělé, fitness.
- za poplatek: kulečník, masáže, salon krásy, veškeré obchody, vodní sporty na pláži.

Vybavení
recepce, plážové lehátka zdarma, restaurace, výtah, wi-fi zdarma (na recepci), TV/SAT, snack bar u bazénu, lobby bar, animační program pro děti, á la carte restaurace
Pokoje
Dvoulůžkový pokoj s možností přistýlky - balkon - vybavení: sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace v ceně, trezor za poplatek, minibar, telefon, fén, wifi na recepci , Třílůžkový pokoj s možností přistýlky - balkon - vybavení: sociální zařízení, TV/SAT, klimatizace v ceně, trezor za poplatek, minibar, telefon, fén, wifi na recepci
424,13 €

Hodnotenie / Počet hlasov
4.3 / 3
Konečné skóre 86%

Mapa