Puzdro na tablet Gecko Covers Super Hero na Apple iPad 10.2" (19/20/21) (V10K10C4) červené/modré puzdro na tablet • na Apple iPad 10.2" (19/20/21) • m

Kryt Super Hero cover je navržen tak, aby poskytl vašemu tabletu ochranu, kterou si zaslouží. Perfektně se přizpůsobí vašemu zařízení a nabízí dokonalou 360° ochranu bez zbytečného nárůstu rozměrů. Tablet jednoduše zacvaknete do krytu tlumícího nárazy a bude chráněn i před poškrábáním. V balení dokonce nechybí ani ochranný kryt obrazovky, který nabízí ještě větší bezpečí!
Zábavný a odolnýDíky nárazy pohlcujícímu plášti a odolnému krycímu sklu dokáže Super Hero cover dopřát vašemu tabletu tu nejlepší ochranu. Navíc je k dispozici v několika zábavných a jedinečných superhrdinských barevných kombinací. Skutečně dokonalé spojení, která z tohoto obalu dělá ten nejlepší kryt pro každodenní používání - zejména v případě dětských uživatelů. Kterého hrdinu si vyberete pro ochranu svého tabletu?
Dvojitá ochrana s krycím sklem v balení Každý Super Hero cover je dodáván s ochranným sklem pro obrazovku zdarma. Budete tak mít jistotu, že váš tablet bude při každodenním používání chráněn ze všech stran. Sklo se snadno instaluje a propůjčí obrazovce tabletu dodatečnou ochranu, kterou si zaslouží.
Snadná instalace i používání Instalace krytu je dílem okamžiku - jednoduše zacvaknete tablet do obalu a je hotovo. Po instalaci. filozofie designu "perfect fit" znamená mimo jiné i to, že kryt má všechny vhodné otvory umožňující snadný přístup ke všem konektorům a tlačítkům tabletu.Bez problémů tak lze používat například i fotoaparát, aniž by bylo třeba tablet z krytu vyjmout. Díky magnetu, který je v krytu zabudován, bude navíc automaticky fungovat i funkce probuzení/uspání.

História ceny

28. 11. 2021
48,90 €