Gramofón Orava RR-41 čierny gramofón + reproduktory, Bluetooth pripojenie, 33/45/78 rpm, Aux/Line Out konektory, výkon 2x 10 W

Gramofon s funkcí Bluetooth
podpora BLUETOOTH A2DP profilu
rychlost přehrávání desek 33, 45 a 78 ot./min.
Aux/Line Out konektory
výstupní výkon: 2x 10 W
Kvalitní audio-reprodukce ve stylovém podání
Gramofon Orava RR-41 nabízí kvalitní audio-reprodukci s hudebním výkonem 2x 10 W skrz dva širokopásmové reproduktory. LP nebo SP desky přehrává v rychlostech 33, 45 a 78 otáček za minutu. Jednoduše víte připojit i externí zdroj zvuku a to přes AUX konektor nebo i bezdrátově díky funkci Bluetooth.
Není nad originál
Možná i vy máte spoustu oblíbených hudebních kousků na deskách. Ať už jste audiofil nebo jste bohatou sbírku desek zdelili po rodičích a starých rodičích, jistě vás potěší možnost poslechnout si je v originále na kvalitním gramofonu. Vždyť zvuk nahrávky z plotny je jedinečný, spolu se šumem a zvukem jehly pohybující se po rotující plotně dokáže vyvolat husí kůži z dob dávno minulých.
Připojte i svůj smartphone
Díky bezdrátové technologii Bluetooth bez použití jakýchkoliv kabelů stačí gramofon spárovat se zdrojem hudby a ta zazní nahlas v jasných, čistých tónech, s vyladěnými basy a ve strhující dynamice.Díky bezdrátové technologii Bluetooth bez použití jakýchkoliv kabelů stačí gramofon spárovat se zdrojem hudby a ta zazní nahlas v jasných, čistých tónech, s vyladěnými basy a ve strhující dynamice.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-1.41%
9. 12. 2021
133,00 €
3. 12. 2021
134,90 €

Výrobca

Orava