Televízor Orava LT-835 (A211SA) čierna 32" (81 cm) HD Ready Smart TV • rozlíšenie 1366 × 768 px • DVB-T/T2 tuner • kodek HEVC (H.265) • HbbTV • zvukov

LED TV 32'' uhl. 81 cm SMART DVB-T2 H.265
LED SMART TV
vysoký kontrast
široký zorný úhel
DVB-T/T2 H.265/C tuner (MPEG2, MPEG4)
2x HDMI, PC VGA, AV IN, SPIDF
Chytrý SMART televizor
Tento SMART televizor vám kromě sledování klasické TV poslouží i na množství další zábavy. Díky připojení na internet (přes LAN) můžete sledovat internetové stránky, komunikovat na sociálních sítích, sledovat oblíbená videa na Youtube, či hrát nejnovější hry. LED obrazovka o velikosti 81 cm se může pochlubit širokým zorným úhlem, vysokým kontrastem a nízkou odezvou.
Rozlišení HD Ready
Vysoké rozlišení HD Ready nabízí vynikající obraz, ať už sledujete filmy nebo televizní vysílání ve vysokém rozlišení. S televizory Orava s HD Ready si užijete vyšší rozlišení než u televizorů se standardním rozlišením obrazu. V každém jednotlivém snímku se zobrazuje minimálně 720 řádků informací.
PVR Ready
Funkce PVR umožňuje nahrávání oblíbených televizních pořadů. Stačí jen zapojit USB klíč nebo HDD, vybrat požadovaný televizní kanál, datum a čas. Funkce PVR provede všechno ostatní. Nahrané filmy nebo pořady si tak můžete pustit, kdy budete chtít.
SMART funkce televizoru
Se SMART televizorem přichází zábava. Rozšiřující funkce dělají z televizoru centrum aktivní zábavy a komunikace s blízkými. Díky připojení na internet (přes LAN nebo Wi-Fi) můžete surfovat na internetu, sledovat videa na youtube nebo archivy TV stanic, sdílet fotky, videa či hudbu na sociálních sítích nebo hrát hry.

História ceny

5. 12. 2021
219,00 €

Výrobca

Orava