Odšťavovač Black+Decker BXJE200E čierny/nerez slimákový lis na ovocie a zeleninu • 80 mm vkladací otvor • úprava proti odtlačkom prstov • jednoduché č

Silný a tichý pomalý šnekový odšťavňovač pro maximální množství šťávy a zachování všech zdraví prospěšných vitamínů. Obří výkon 200W síly pro silnou extrakci šťávy, bez ucpávání. Vysoce kvalitní provedení s filtrem a tělem z nerezové oceli. Tichý provoz. Pomalá extrakce; Robustní a silný šnek lisující ovoce či zeleninu spolu se silným motorem a kvalitním převodem zaručí, že se lis nezastaví. Díky pomalému procesu lisování nedochází k ohřevu potravin a zachová se tak maximum vitamínů a živin. Extra široké hrdlo 80mm umožňuje vkládání velkých kusů ovoce bez nutnosti řezání - zabraňuje oxidaci potravin a jejich znehodnocování.
Elegantní design včetně matné nerezové oceli proti otiskům prstů. Průhledné části vyrobené z LFGB zaručující 100% bezpečnost všech prvků, které přicházejí do styku s potravinami. Protiskluzové nožičky pro větší stabilitu.
Díky kompaktnímu provedení – malé základně – zabere minimum místa
Snadné čištění - Plně odnímatelné části a kartáč pro snadné čištění všech prvků.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

10. 12. 2021
116,90 €