Slúchadlá JLab JBuds Air Sport True Wireless (IEUEBJBAIRSPRTRWHT82) biela bezdrôtové športové slúchadlá • výdrž až 40,5 hod. • frekvencia 20 Hz až 20

POSOUVEJTE SE
JBuds Air Sport Vás budou doprovázet dlouhým, upoceným cvičením. 6hodinová výdrž baterie a dalších 34+ hodin navíc v nabíjecím pouzdru Vám pomohou to zvládnout. Odolnost potu IP66 odolává i těm nejnáročnějším tréninkům. Ergonomický design s háčkem na uši a náušníky Cloud Foam ™ navíc nabízí bezpečné pohodlí při jakékoli činnosti. Zapněte nebo vypněte Be Aware Audio, pokud chcete vnímat okolní hluk nebo naplno poslouchat hudbu.
DLOUHÉ PŘEHRÁVÁNÍ S NABÍJECÍM POUZDREM
Každé sluchátko má výdrž baterie 6 hodin a případně poskytuje 34+ hodin práce navíc. JBuds Air Sport se automaticky nabíjejí, když je vložíte do pouzdra, které se dobíjí pomocí integrovaného USB kabelu.
ODOLOVÁNÍ POTU
IP66 odolává potu a nečistotám, takže můžete bez starostí běhat po stezkách, tělocvičnách a dalších. Ergonomický ušní háček je vhodný i pro nejmenší uši a zůstává bezpečně a pohodlně na svém místě.
AUTOMATICKÉ ZAPNUTÍ A PŘIPOJENÍ
JBuds Air Sport se automaticky zapnou a připojí se hned z pouzdra. Poté se připojte k telefonu. S využitím Bluetooth 5 je to naše doposud nejrychlejší hands-free připojení.
VOLÁNÍ S JBUDS AIR SPORT
JBuds Air Sport nabízí stereofonní zvukové telefonní hovory. Slyšíte svého přítele v obou sluchátkách. Čistý zvuk konverzací kdekoli a kdykoli. Dotykové senzory navíc usnadňují ovládání všech Vašich hudebních a telefonních hovorů pouhým jedním klepnutím nebo dvěma na jednom uchu."
DÁVEJTE POZOR
Poslouchejte okolí, zatímco běžíte. Bezpečný poslech pomocí Be Aware Audio. Zapněte nebo vypněte Be Aware Audio, abyste mohli určit, kdy je čas zůstat ve střehu nebo se jen nechat unášet hudbou.
OSOBNÍ EQ3 ZVUK
Vyberte si zvuk podle svých osobních preferencí mezi třemi možnostmi: režimy JLab Signature, Balanced a Bass Boost - bez aplikace."
ZVUK
Reproduktor: průměr 8mm Dynamic, Neodymový magnet, 20Hz-20kHz, 32 ohm
Výstup: 103 ± 3db
Mikrofon: 1 Knowles, 2 Silicon, -4,8dB ± 3 při 1 kHz
BATERIE
Životnost baterie: 6 hodin v každém uchu, 34+ hodin v případě
Příkon: 5 V, 50 mA
Ušní baterie: 60 mAh lithium polymer
Doba nabíjení uší: 1,5 hodiny
Rychlé nabíjení: 15 minut nabíjení = 1 hodinu přehrávání
Nabíjecí pouzdro Baterie: lithiový polymer 930mAh dobíjecí
Doba nabíjení případu: 3 hodiny
BLUETOOTH
Verze: Bluetooth 5
Protokoly podpory: HSP / HFP / A2DP / AVRCP
VŠEOBECNÉ
Hmotnost: 8g na ucho, 75g nabíjecí pouzdro
Hodnocení IP: IP66
Záruka: 2 roky záruka
BALENÍ OBSAHUJE:
Zahrnuje: Sluchátka JBuds Air Sport, nabíjecí pouzdro s integrovaným nabíjecím kabelem, 3 sady gelových nástsvců, 1 sada Cloud Foam ™, JLab dvouletá záruka.

História ceny

15. 12. 2021
84,99 €

Výrobca

JLab