Umývačka riadu Goddess DFE1267DX9E nerez Myčka nádobí Goddess DFE1267DX9E nerezEnergetická třída EElektronické ovládání LED displejFunkce 3 v 1Funkce

Pokud nejste fanoušky mytí nádobí, myčka nádobí Goddess je připravena vás od této nepříjemné povinnosti osvobodit. Díky svému úspornému provozu je zařazena do energetické třídy E a šetří tak nejen vaši peněženku, ale i životní prostředí.
Elektronické ovládání vám usnadní používání a vše můžete přehledně sledovat na dobře viditelném LED displeji. Myčka Goddess disponuje kapacitou až 12 sad nádobí a se šířkou pouhých 60 cm skvěle padne do každé kuchyně.
K dispozici vám bude 6 programů: intenzivní, ECO mytí, lehký, 60 minut, rychlý program a předmytí.
O průběhu mytí i zvoleném programu budete mít dokonalý přehled díky LED ukazatelům. Ty vám oznámí nedostatek soli, nedostatek leštidla, zvolený program, nízký tlak vody, dětskou pojistku, 3 v 1, sušení či speciální funkci poloviční náplně. Myčka Goddess má i pojistku proti přetečení, celý proces tak probíhá bezpečně. Myčce ani nechybí chytrá funkce odloženého startu na 1-24 hod.
Horní koš si samozřejmě můžete nastavit podle vašich preferencí a přihrádku na talíře v případě potřeby sklopit. Myčka obsahuje i koš na příbory.

História ceny

18. 12. 2021
449,00 €

Výrobca

Goddess