Vozík na hadice Kärcher HT 80 M Vysoce kvalitní kovový hadicový vozík HT 80 M od značky Kärcher je vhodný pro zavlažování středně velkých až velkých

Vysoce kvalitní kovový hadicový vozík HT 80 M od značky Kärcher je vhodný pro zavlažování středně velkých až velkých ploch a zahrad. Kovové provedení rámu i bubnu zajišťuje odolnost proti rzi a nejvyšší robustnost. Proti skluzu odolné, ergonomicky tvarované madlo a výškově nastavitelná rukojeť podstatně zjednodušují práci.
Další součásti vybavení: vedení hadice, volnoběžná ruční klika a zalomená přípojka hadice. Včetně 2 univerzálních hadicových spojek Plus. Díky tomuto vybavení již nestojí vaší péči o zahradu nic v cestě.
Inovativní systémy uložení hadic Kärcher stanovují nová měřítka s ohledem na funkčnost, design a kvalitu. Moderní hadicové vozíky umožňují rychlé navíjení a odvíjení hadice bez manuálního vedení - a to při minimálním nároku na místo. Hadicové vozíky Kärcher jsou kompatibilní se všemi dostupnými zacvakávacími systémy. Zavlažování s Kärcherem je chytré zavlažování.
Použití:
K zavlažování středně velkých až velkých ploch a zahrad
Pro zavlažování velkoplošných užitkových zahrad
Pro čištění zahradního nářadí a nábytku
Vlastnosti:
Zalomená přípojka hadice
Výškově nastavitelná rukojeť - prostorově úsporná úschova.
Se 2 univerzálními hadicovými spojkami Plus 2.645-003.0
Neklouzavý, ergonomický úchop - komfortní rukojeť pro snadnou manipulaci
Vedení hadice a volnoběžná ruční klika - pro snadné odvíjení a navíjení hadice
Ocelový rám a buben na navíjení hadice - robustní a rezistentní proti rzi


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

23. 12. 2021
99,99 €