Slúchadlá Bose QuietComfort 45 (866724-0200) biela bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 24 hod. • Bluetooth • integrovaný mikrofón • technológia Acoustic N

IKONICKÝ TICHÝ. POHODLÍ. A ZVUK.
Cítíte to v okamžiku, kdy si je obléknete. Měkké, plyšové polštáře vás utěsní. Pak přepnete vypínač a hurá - svět zmizí. A hudba začíná. Originální sluchátka s potlačením hluku jsou zpět s lepším tichem světové třídy (plus nový režim Aware), šokujícími lehkými materiály pro prvotřídní pohodlí a proprietární akustickou technologií pro hluboký a čistý zvuk. Sluchátka Bose QuietComfort® 45 - bezdrátová sluchátka s dokonalou rovnováhou ticha, pohodlí a zvuku.
Cítí se magicky. Ale není to kouzlo.
Všechno to začíná naší technologií Acoustic Noise Canceling ™, která je výsledkem více než 50 let výzkumu. K nepřetržitému měření, porovnávání a reakci na vnější hluk používáme drobné mikrofony skryté v náušnících. Tento šum je pak zrušen opačným signálem, což má za následek méně rušivých vlivů - a více vaší hudby. Pomocí tlačítka na levém sluchátku si můžete vybrat z tichého režimu s úplným potlačením hluku nebo z vědomého režimu, který vám umožní proniknout do vašeho okolí.
Více hudby. A povědomí.
Režim Aware přináší okolní svět s mikrofony, které zachytí zvuky kolem vás a přehrají je přirozeně prostřednictvím sluchátek. Je to vaše hudba a zároveň vaše prostředí. Slyšíte tedy vše, co potřebujete, ale s mnohem vyrovnanější hlasitostí.
Vaše hudba. Ve vysoké věrnosti.
Hudba, podcasty a videa. Toto je obsah, který milujete. Proto jsme zkonstruovali sluchátka QC45 s exkluzivní technologií Bose, jako je akustická architektura TriPort a Active EQ s optimalizací hlasitosti, aby produkovaly vše s vysokou věrností.
Patentovaný design TriPort odvzdušňuje náušníky a dodává jim hloubku a plnost - to vše bez zvětšení jejich velikosti. Získáte tak lepší zvuk ze sluchátek, která jsou menší, lehčí a pohodlnější. Aktivní ekvalizér optimalizovaný na hlasitost navíc zvyšuje maxima i minima, aby byl zachován stejný výkon s vysokou věrností-bez ohledu na to, jak hlasitě nebo tiše posloucháte. Basy zůstávají konzistentní, i když snižujete hlasitost, a hudba je stále čistá, i když ji zvyšujete.
Pohodlí v detailech
Neuvěřitelný zážitek z poslechu vyžaduje odpovídající úroveň pohodlí. Sluchátka QuietComfort® v tomto ohledu nadále přinášejí vážnou hodnotu tím, že se zaměřují na všechny malé detaily. Jako hladké polštáře bez záhybů, luxusně plyšová syntetická kůže a minimální upínací síla. Skoro zapomenete, že je máte na sobě - ​​i po hodinách poslechu.
Nárazuvzdorný nylon naplněný sklem zpevňuje čelenku, aby chránila před pády a udržovala tvar.
Vlastní litý kov Každý otočný bod je vyroben z litého kovového závěsu, takže zůstane pevný a odolný.
Luxusně plyšová syntetická kůže na náušnících a horní části čelenky zajišťuje celodenní pohodlí.
Jasnější konverzace. Uvnitř i venku.
Přidáním čtvrtého externího mikrofonu překonává vylepšené snímání hlasu sluchátek QC45 konkurenci. Tato sluchátka izolují a soustředí se na váš hlas, zatímco algoritmus potlačující hluk filtruje okolní zvuky pro jasnější konverzaci. Vše se děje v reálném čase, což vám dává jistotu, že váš hlas zní ostře, a to i ve větrných a hlučných podmínkách.
Žena stisknutím tlačítka Akce na sluchátkách Bose QuietComfort 45 přepíná mezi tichým režimem (potlačením hluku) a vědomým režimem
Poslouchejte déle
Sluchátka QuietComfort® 45 vám poskytnou více času na hraní než jejich předchůdce, s 24 hodinami* na jedno nabití. Dost na to, aby i při tom nejdelším nočním letu bylo ticho a vaše hudba. Nabíjejí se přes USB-C® až za 2,5 hodiny. Rychlé 15minutové nabíjení vám poskytne až 3 hodiny hraní. Nebo připojte dodaný zvukový kabel a poslouchejte v kabelovém režimu ještě déle.

História ceny

23. 12. 2021
349,90 €

Výrobca

Bose