Headset HyperX CloudX Stinger Core pro Xbox (HX-HSCSCX-BK) čierny/zelený herné slúchadlá • rozsah 20-20 000 Hz • citlivosť 99 dB • impedancia 16 ohm •

Herní náhlavní souprava HyperX Cloud Stinger Core
HyperX CloudX Stinger Core ™ je perfektní náhlavní souprava pro hráče Xbox hledající skvělý zvuk za dostupnou cenu. Tato oficiální náhlavní souprava s licencí Xbox obsahuje všechny základní aspekty, které hráči chtějí pro svůj Xbox One; skvělá kvalita zvuku, pohodlí, pohodlí a spolehlivost.
Ovládáni zvuku na kabelu
CloudX Stinger Core má ovládání zvuku přímo na kabelu, takže nemusíte se ponořit do systémových nabídek, abyste upravili hlasitost nebo ztlumili mikrofon. Nastavitelné ocelové jezdce a měkké polštáře do uší poskytují pohodlí pro ty dlouhé noci hraní a flexibilní, otočný mikrofon vám umožní umístit mikrofon přesně tam, kam chcete. Zůstaňte ponořeni do své hry díky uzavřenému designu šálků a směrovým 40mm ovladačům, které mají vylepšené basy vyladěné pro hraní na konzole.
Oficiální sluchátka s licencí Xbox
CloudX Stinger Core byl testován a schválen společností Microsoft a připojuje se přímo k ovladačům Xbox One, Xbox One S a Xbox One X s 3,5mm portem.
Optimalizováno pro pohodlné pohodlí
Měkké polštáře do uší poskytují pohodlné nošení a flexibilní mikrofon lze umístit přesně podle vašich představ.
Působivý zvuk ve hře
40mm směrové ovladače CloudX Stinger Core jsou vyladěny tak, aby poskytovaly vylepšené basy a jsou optimalizovány pro hraní na konzole.
Vlastnosti:
Oficiální sluchátka s licencí Xbox
Optimalizováno pro pohodlí a užitek
Působivý zvuk ve hře
Technické specifikace:
Měniče: Dynamický, 40 mm s neodymovými magnety
Typ: Circumaural, uzavřená záda
Frekvenční charakteristika: 20 Hz - 20 000 Hz
Impedance: 16 Ohm
Hladina akustického tlaku: 99dBSPL / mW při 1 kHz
THD:

História ceny

23. 12. 2021
39,99 €

Výrobca

HyperX