Televízor Orava LT-1099 (C211SC) čierna/strieborná 43" Full HD Smart TV • rozlíšenie 1 920×1 080 px • DVB-T2C • kodek HEVC (H.265) – nový digitálny št

43" SMART LED TV s Full HD
3x HDMI, PC VGA
PVR Ready (funkce nahrávání)
400 Hz UMR
úhlopříčka 43"/109 cm
Full HD rozlišení
SMART funkce
Nestíháte sledovat? Nahrajte si to.
Mezi základní funkce patří i PVR Ready, což je funkce nahrávání, která vám umožní nahrát si televizní přenos na flashdisk, který si můžete připojit přes USB rozhraní.
Rozlišení Full HD
Mimořádná kvalita obrazu, živé barvy a úžasné detaily, které ohromí. Full HD nabízí rozlišení 1920 x 1080 bodů a poměr stran 16: 9, které je ideální pro sledování filmů, hraní her či prohlížení fotografií.
HbbTV - hybridní televize
Jedná se o kombinaci televizního vysílání a internetu, díky čemuž můžete využít interaktivní služby a zobrazení multimediálního obsahu, který poskytuje televizní stanice. Nejčastěji to bývá archiv televize, video půjčovna, předpověď počasí, sociální sítě či hry.
SMART funkce televizoru
Se SMART televizorem přichází zábava. Rozšiřující funkce dělají z televizoru centrum aktivní zábavy a komunikace s blízkými. Díky připojení na internet (přes LAN nebo Wi-Fi) můžete surfovat na internetu, sledovat videa na youtube nebo archivy TV stanic, sdílet fotky, videa či hudbu na sociálních sítích nebo hrát hry.
Dokonalé barvy
Nejmodernější technologie v našich televizorech umožňuje zobrazování absolutně realistických barev. Z dívání filmů či hraní her tak budete mít dokonalý zážitek.
Ultra tenký a moderní design
I technologie může být krásná. Ultra tenký rámeček a moderní design činí z televizorů Orava ozdobu každého obývacího pokoje.
Konektivita
Konektivita televizoru je tvořena kabelovými a bezdrátovými připojeními a technologiemi. Nejnovější televizory jsou vybaveny několika HDMI a USB konektory, sloty pro SD karty. Spojení s internetem je možné přes DLNA nebo Wi-Fi.
Wi-Fi připojení
Žádné kabely navíc. Stačí jedno stisknutí tlačítka a váš televizor se promění na zdroj plný zábavy. Vychutnejte si videa, filmy, sociální sítě či online hry na velké obrazovce televizoru.
Režim zrcadlení
Díky této funkci můžete na televizoru zobrazit obrazovku kompatibilního zařízení, například smartphonu, tabletu nebo počítače a dívat si tak fotky, videa či obsah internetu na televizoru přímo z vašeho zařízení.

História ceny

23. 12. 2021
349,00 €

Výrobca

Orava