Slúchadlá Marshall Monitor II ANC čierna bezdrôtové slúchadlá • výdrž až 45 h • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 96 dB • impedancia 32 ohm • 40

Inspirováno dědictvím Marshall, sluchátka Monitor II A.N.C. jsou stejně autentické, jako moderní. Přinášejí vysoký výkon zvuku, který jste doposud neslyšeli. Pokročilá technologie aktivního potlačení zvuku blokuje vnější ruch a nechá vás se soustředit pouze na to nejdůležitější – na hudbu. Vyvinuté pro celodenní zážitek z poslechu. Sluchátka Monitor II ANC mají velké 40mm dynamickými reproduktory, které vám dopřeji jedinečný a charakteristický zvuk Marshall. O tom svědčí také vysoká citlivost 96 dB či působivý frekvenční rozsah od 20 do 20 000 Hz. Pohodlí při poslechu vám zajistí i vylepšená ergonomie sluchátek.
Až 30 hodin hudby
Monitor II A.N.C. se mohou pochlubit více než 30 hodinovou dobou bezdrátového hraní s technologií aktivního potlačení zvuku a více než 45 hodinami hraní bez ní. Pokud by se však stalo, že vám náhle vybije baterie, můžete využít i odnímatelný kabel, jenž je součástí balení.
Multifunkční tlačítko
Sluchátka můžete ovládat přes tlačítko Control Knob nebo přes nové tlačítko M-Button, kterým můžete aktivovat hlasového asistenta Google Voice Assistant nebo pustit svůj oblíbený playlist. Tohle vše si můžete nastavit v intuitivní aplikaci Marshall Bluetooth na vašem telefonu.
Technické specifikace:
Měniče: 40 mm
Typ měniče: Dynamic
Citlivost: 96 dB SPL (179 mV @ 1 kHz)
Impedance: 32 Ohm
Frekvence: 20 Hz – 20 kHz
Hmotnost: 320 g


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

31. 12. 2021
299,00 €

Výrobca

Marshall