Headset HyperX Cloud Core Gaming + 7.1 Surround Sound (4P4F2AA) čierny herné slúchadlá • frekvencia 15 Hz až 25 kHz • citlivosť 98 dB • impedancia 60

Úžasný zvuk se spojuje s charakteristickým pohodlím a odolností
Sluchátka HyperX Cloud Core s virtuálním prostorovým zvukem 7.11zajišťují čistý polohový zvuk a ještě více prohlubují herní zážitek. Jsou také vybavena charakteristickou paměťovou pěnou HyperX a měkkou umělou kůží, což znamená pohodlí během dlouhých herních maratonů. Odnímatelný mikrofon potlačující šumy brání okolním zvukům v tom, aby rušily hlasový chat, a když mikrofon nepoužíváš, můžeš ho dát pryč. Náhlavní soupravy Cloud jsou známé svým legendárním zvukem, pohodlím a odolností – jsou optimalizované pro způsob, jakým hraješ.
Virtuální prostorový zvuk 7.1
Pokročilý směšovač zvuku
Charakteristické pohodlí značky HyperX
Odolný hliníkový rám
Odnímatelný mikrofon potlačující šumy
Kompatibilita s různými platformami
Virtuální prostorový zvuk 7.1
Využij lepší poslech polohového zvuku a dopřej si pohlcující zvukový zážitek umožněný virtuálním prostorovým zvukem 7.1, který zajišťuje zvuková karta zpracovávající digitální signál pro sluchátka Cloud Core.
Pokročilý směšovač zvuku
USB směšovač zvuku je výkonný a snadno se ovládá. K dispozici máš praktický přístup k ovládání hlasitosti mikrofonu, hlasitosti sluchátek a ztišení mikrofonu bez nutnosti hledání v systémových nabídkách.
Charakteristické pohodlí značky HyperX
Hraj déle a příjemněji díky pohodlí, které poskytuje paměťová pěna HyperX.
Odolný hliníkový rám
Odolná konstrukce s pevným hliníkovým rámem je lépe vybavena pro každodenní používání.
Odnímatelný mikrofon potlačující šumy
Pružný, odnímatelný mikrofon potlačující šumy má certifikát značek Discord a TeamSpeak a zajistí ti jasnou komunikaci se spoluhráči.
Kompatibilita s různými platformami
USB směšovač zvuku je kompatibilní s počítačem a konzolí PS4. Pomocí 3,5mm kabelu se můžeš připojit ke konzolím Xbox One, Nintendo Switch, k mobilu a systémům virtuální reality, které toto připojení podporují.
Technické specifikace:
Měniče: Dynamický, 53 mm s neodymovými magnety
Typ: Circumaural, uzavřený
Frekvenční odezva: 15 Hz - 25 kHz
Impedance: 60 ohm
Hladina akustického tlaku: 98dBSPL / mW při 1kHz
T.H.D .: