Stabilizátor Zhiyun Smooth 5 (C030114G) stabilizátor obrazu pre smartfóny, trojosý dizajn, intuitívny ovládací panel, dva magnetické úchyty pre LED sv

Dnes vidíme, že se stále více obsahu vytváří pomocí smartphonů. Je to skvělý způsob pro ty, kteří chtějí rychle vytvářet klipy a videa na sociální média. Pokud chcete tvořit ohromující videa, prvním pravidlem je nedržet mobilní telefon v ruce během natáčení, i přesto, že některé mobilní telefony již disponují stabilizací obrazu. Když držíte telefon v ruce, je obtížné dosáhnout stabilních záběrů bez chvění a třesu. Taková videa nejsou příjemná na pohled.
Nový gimbal Smooth 5 od společnosti Zhiyun umožňuje filmové natáčení i pomocí mobilního telefonu.
Nový gimbal Smooth 5 je menší než model Smooth 4, ale přesto má mnohem větší výkon díky vylepšeným motorům z magnetické oceli a vylepšeným algoritmům, které usnadňují natáčení ve všech úhlech. Tříosý design nabízí volnost pohybu ze všech perspektiv, dokonce i v nízkých a super širokých úhlech. Širší svorka držáku telefonu zajišťuje bezpečnější a snadnější filmování s použitím většiny modelů smartphonů a snadno se přepíná mezi režimem na výšku a na šířku.
Na zadní straně gimbalu se nachází nový intuitivní ovládací panel typu vše v jednom. Díky novému designu je ovládání veškerých nastavení a pohybů gimbalu a smartphonu velice snadné. Veškeré nastavení lze provést jen jednou rukou, a to i během natáčení.
Držák telefonu má dva magnetické úchyty pro LED světla, která lze připevnit po obou stranách. Svítivost obou světel je dohromady 600 lumenů (2 × 300) a nabízí hodnotu CRI 95+. LED světla jsou plně stmívatelná pomocí koleček na ovládacím panelu. Stejně jako u nedávno vydaného modelu Crane M3 lze i na tento gimbal připevnit magnetické filtry, které se dodávají ve čtyřech různých barvách a které mohou videím dodat úžasný barevný efekt.
Ve spojení s aplikací ZY Cami máte přístup ke kreativním nastavením, jako je ovládání gesty, které spustí nahrávání, když uděláte speciální gesto. Dále funkce SmartFollow, díky které stabilizátor sleduje objekt v rámečku, nebo režim Vortex, který vašim videím dodá další dimenzi. V aplikaci najdete několik dalších kreativních nastavení a snadných způsobů, jak upravit své záběry.
Nový Smooth 5 má nosnost až 320 g. Nabízí 4hodinovou výdrž baterie s připevněnými LED světly a maximálním nastavením jasu a 12 hodin při běžném používání bez připevněných LED světel. Doba nabíjení jsou 2 hodiny.
Hlavní vlastnosti:
● Kompaktní provedení, přesto ještě výkonější
● Nosnost 320 g (iPhone 13 Pro Max váží 240 g)
● Intuitivní ovládací panel
● Snadné dosažení kreativních záběrů při spárování s aplikací ZY Cami
● Magnetické držáky pro LED světla, které lze připevnit na obě strany
OBSAH BALENÍ
Zhiyun Smooth 5
USB-C nabíjecí kabel
Stolní stativ
TECHNICKÉ ÚDAJE
Rozměry (Š x V x D) (mm)
311x168x52
Typ bezdrátového přenosu
Bluetooth
Streamování a vlogy
Streaming Content, Mobile Vlogging, Mobile Videography, Mobile Phone Photography
Maximální zatížení (kg)
320

História ceny

31. 12. 2021
183,24 €

Výrobca

Zhiyun

Pozrite si ďalšie produkty Zhiyun Smooth 5