IP kamera Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro biela Eufy Floodlight Camera 2K Pro Eufy Floodlight Camera 2K Pro je kamera určená pro zabezpečovací sy

Eufy Floodlight Camera 2K Pro
Eufy Floodlight Camera 2K Pro je kamera určená pro zabezpečovací systémy domácností a firem. Kamera zaznamenává obraz v rozlišení 2K.
Vlastnosti:
Kamera monitoruje dění v zorném úhlu 130°. Horizontální pohyb kamery činí 360°, vertikální 130°. Při detekci pohybu kamera automaticky sleduje pohybující se objekt.
Kvalitu záznamu zlepšuje systém barevného nočního vidění a 3 pohyblivé LED panely se svítivostí 3000 lumenů. Spínání LED panelu při detekci pohybu lze nastavit časově i v návaznosti na východ/západ slunce.
Pomocí nastavení v aplikaci Eufy Security, lze přizpůsobit i teplotu světla, v rozmezí 3000 ° Kelvin až 5700 ° Kelvin.
Umělá inteligence je schopna rozpoznávat obličeje a rozlišovat jednotlivé snímané objekty (osoby / zvířata), čímž se významně snižuje počet planých poplachů.
Zabudovaný mikrofon a reproduktor zajišťují oboustrannou komunikaci s osobou stojící před kamerou. Kamera má integrovánu 100 dB siréna, která může být dle nastavení aktivována při detekci osoby, nebo zpuštěna na dálku pomocí aplikace.
Instalace a provoz:
Důležitá upozornění a notifikace o podezřelém pohybu se objevují na vašem mobilním zařízení během několika vteřin. V mobilní aplikaci Eufy Security si lze jednoduše přizpůsobit oblast, ve které se provádí detekce pohybu, aby vyhovovala vašemu domovu. Kompatibilita s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa usnadňuje provoz a ovládání.
Záznamy bezpečnostního systému jsou chráněny 256bitovým šifrováním a jsou ukládány na 8 GB interní úložišti. Tato kapacita umožnuje uchování videozáznamu po dobu jednoho měsíce.
Pomocí přiložené instalační sady lze kameru snadno uchytit během pár minut.
Vnitřní i venkovní použití:
Kameru lze používat jak v interiéru, tak ve venkovním prostředí, kde díky kvalitním materiálům a robustní konstrukci dlouhodobě odolává nepříznivým povětrnostním vlivům. Správné fungování kamery je zajištěno při rozsahu teplot okolního prostředí od -20 do +50 °C.
Specifikace:
Napájení: 110 – 240 V
Vhodné pro prostředí: -20 °C až + 50 °C
Připojení Wi-Fi 802.11 b/g/n při 2,4 GHz
Rozlišení 2K
Zorný úhel: 130°
Horizontální pohyb kamery: 360°
Vertikální pohyb kamery: 130°
Osminásobný zoom
Kvalitní barevné noční vidění
Inteligentní rozpoznání obličejů
Integrovaný mikrofon a reproduktor
3 pohyblivé LED panely se svítivostí až 3000 lumen
Barevná teplota: 3000 - 5700K
100 dB siréna
Kompatibilní s hlasovými asistenty Google Assistant, Amazon Alexa
Mobilní aplikace Eufy Security
Voděodolnost (certifikace IP65)
8 GB interní paměti
Rozměry: 26.5 x 45 x 21 cm
Hmotnost: 2200 g

História ceny

1. 1. 2022
313,90 €

Výrobca

Anker

Pozrite si ďalšie produkty Anker Eufy Floodlight Camera 2K Pro Biela