Rybársky nôž Comfort Fillet 090 MORAKNIV®

Pokud hledáte kratší filetovací nůž, který má prvotřídní kvalitu a odolnou čepel proti opotřebení, potom je pro vás model Comfort Fillet 090 tou ideální volbou.
Nerezová čepel
Čepel tohoto filetovacího nože je vyrobena z materiálu Sandvik 12C27, jedná se o ocel, která je později také za studena válcovaná a kalená na HRC 57-58. Ostří nože Comfort Fillet 090 Morakniv® je velmi odolné vůči otupení a tak nemusíte mít neustálou starost s jeho broušením.
Skvělá rukojeť
Rukojeť nože je vyrobená z velmi odolného plastu tmavé barvy a následně potažená protiskluzovou gumou. Nechybí zde ani záštita, která zabrání možnému poranění. S tímto nožem tedy můžete při filetování ryb pohodlně pracovat beze strachu o to, že by vám po dlani klouzal nebo by vám sjela ruka přímo na ostří.
Omyvatelné pouzdro
Pouzdro je navrženo tak, že má v přední části otvor, který slouží k odtoku přebytečné vody. Pouzdro tak můžete pohodlně umýt a voda z něj samovolně vyteče. Navíc je pouzdro vybaveno klipem sloužícím k uchycení na opasek u vašich kalhot.



Celková délka

20 cm



Délka čepele

9 cm



Délka rukojeti

11 cm



Tloušťka čepele

1,2 mm



Hmotnost

93 g / 163 g (čistá - netto / hrubá - brutto)



Materiál čepele

nerezová ocel



Materiál rukojeti

TPE



Materiál pouzdra

polymer



Typ nože

drop point



Ostří

rovné



Pouzdro

opaskové



Výrobce

Morakniv® - Mora of Sweden



Barva čepele

stříbrná



Barva rukojeti

černá, limetkově zelená



Barva pouzdra

černá


 
Benefity, o ktorých musíte vedieť: Kvalitní filetovací nůž za rozumnou cenu Čepel, která je z nerezové ocele Skvěle tvarovaná rukojeť s prolisem Záštita, která vás ochrání před poraněním Pouzdro s otvorem pro odtok vody Plastový klip na pouzdru pro uchycení na opasek  

História ceny

▲13.04%
15. 6. 2023
26,00 €
▼-4.17%
25. 5. 2023
23,00 €
15. 6. 2022
24,00 €