Vložné pištoľové púzdro MAXPEDITION® AGR ™ UPW ™ - sivé

Pistolové pouzdro Maxpedition AGR UPW je vhodné pro celou škálu pistolí. Pojme malé kompaktní modely, ale i pistole plné velikosti. Tato rozmanitost použití je možná díky promyšlenému designu. Je univerzální, takže je vhodné pro nošení vpravo i vlevo. Pistole je v pouzdře upevněna přetáhnutím přední části. Ta se následně upevní na silný velcro panel. Tento systém umožňuje nastavení pouzdra pro různé velikosti a modely zbraní.
Nejlepší péče o vaši zbraň
Pouzdro je vyrobeno z protiskluzového nylonového kompozitu TPU-840D. Tento materiál je také vysoce odolný proti vodě a mechanickému poškození. Povrchová úprava vnitřku pouzdra zabraňuje poškrábání zbraně. Jednotlivé části jsou k sobě sešity vysokopevnostní nylonovou nití. Tato nit je výrazně pevnější než obyčejná nylonová nit. Vysoce namáhané spoje jsou pro zvýšení pevnosti dvojitě prošity. Švy na vnitřní straně jsou začištěné, aby byl povrch hladký.
Maximální odolnost
Vynikající vlastnosti pouzdra zajišťuje již použitý materiál. U značky Maxpedition to však nestačí. Celé pouzdro je pokryto trojitou polyuretanovou vrstvou. Tato vrstva zaručuje vysokou odolnost proti vodě. Během čištění stačí díky povrchovým úpravám pouzdro jednoduše utřít vlhkým hadrem a nechat usušit.
Historie značky Maxpedition sahá až do roku 1988. V tomto roce byla tato firma založena jako továrna na výrobu pevného nylonového vybavení. Díky své kvalitě brzo produkty této firmy dosáhly mezinárodního ohlasu a staly se měřítkem kvality pro ostatní firmy. Jejich hlavní předností je používání prvotřídních materiálů, perfektní zpracování a promyšlený moderní vzhled. Produktová řada Advanced Gear Research (AGR ) byla zahájena v roce 2016.



Výška

cca 14,0 cm



Obvod – maximální

cca 20,3 cm



Hmotnost

cca 37 g



Materiál


kompozit nylon 840D + TPU

(vodě odolný a oděruvzdorný balistický nylon 840D)




Povrchová úprava


trojitá vrstva PU




Upevnění


suchý zip




Další specifikace


vysoká pevnost v tahu u látky – použita kompozitní nylonová vlákna, silnější než je běžný průmyslový standard

vnitřní švy lepené a zahlazené

namáhaná místa prošitá dvojitě

vložné ovinovací pouzdro na pistoli

určeno do CCW přihrádky

batohu, brašny a podobně

(UPW = universal pistol wrap)

uzpůsobeno pro praváky i pro leváky

pojme většinu velikostí pistole

od nejmenších kompaktů po plnou velikost

propracovaná konstrukce

vyšitý nápis MAXPEDITION UPW

vyrobeno z protiskluzového komp

História ceny

▼-5.26%
14. 7. 2023
18,00 €
▼-5%
2. 4. 2023
19,00 €
▲5.26%
1. 3. 2023
20,00 €
15. 6. 2022
19,00 €