Espresso Krups Nespresso Atelier XN890831 čierne kávovar na kapsuly • príkon 1 250-1 500 W • tlak 19 bar • príprava 9 druhov káv • programovateľné aut

Kávovar Nespresso Atelier
Kávovar na kapsle stisknutím jediného tlačítka: Všechny kávové a mléčné recepty jsou vám k dispozici pouhým stisknutím tlačítka: Ristretto, Espresso, Lungo, Latte macchiato, Cappuccino, ledové frappé, Moka, horká mléčná pěna, studená mléčná pěna
Horké a studené recepty pro všechny: Kávovar na jeden šálek KRUPS s exkluzivní technologií Steam / Froth, díky které si připravíte horké a studené mléčné recepty.
Tento kapslový kávovar automaticky napění libovolný druh mléka, dokonce i mandlový nebo sójový nápoj, přímo do vašeho šálku.
S tímto kávovarem připravíte opravdovou horkou čokoládu z kousků čokolády nebo dokonce vídeňskou kávu se šlekačkou, kávovar Atelier uspokojí všechny rozličné chutě.
Čistí se pouze jediná součást: Snadné čištění mléčného systému. Jednoduše vyčistěte odnímatelný napěňovač mléka. Lze mýt v myčce.
Tlak 19 barů: Tlak 19 barů v kombinaci s rychlým zahříváním poskytuje kávu té nejlepší kvality.
Součástí balení je šálek VIEW Espresso: Se šálkem VIEW Espresso si můžete vychutnat různé teplé i studené recepty.
Součástí balení je degustační krabička Nespresso: S nabízenou degustační krabičkou Nespresso si můžete vyzkoušet různé druhy kapslí Nespresso s jedinečnými aromatickými profily a najít tak svůj oblíbený.
Elegantní design: Nespresso Atelier je kompaktní a moderní kávovar s pochromovaným povrchem.


Záznam s rovnakým EAN