Kuchynský robot KitchenAid 5KFP0919EDG sivý sekáčik potravín • na rýchle sekanie, miešanie a miesenie • 3 stupne rýchlosti (vysoká, nízka, pulzné tlač

Food processor 5KFP0919
Barva: tmavě šedý mat
Dbáte na poctivou přípravu, která zachová kvalitu a čerstvost surovin a šetří váš drahocenný čas? Hledáte spolehlivou pomocnou ruku v domácnosti, kterou budete zbožňovat díky tomu, že vše složité zjednodušuje? Tyto vlastnosti v sobě spojuje Food procesor KitchenAid.
Jeho hlavní výhodou je jednoduché ovládání a kvalitní příslušenství, které snadno uložíte přímo do pracovní mísy! Navíc jeho menší velikost vám v kuchyni nezabere ani příliš místa.
Obsahuje standardní příslušenství potřebné pro zpracování pokrmů včetně univerzálního nože, hnětače na těsto a tří nastavitelných plátkovacích a sekacích kotoučů. Je vhodný na zpracování brambor, měkké či tvrdé zeleniny, sýru, čokolády a ovoce. Rychle a důkladně míchá i kynutá těsta. Vyniká jednoduchým ovládáním se dvěma rychlostními stupni a širokým příslušenstvím, které lze mýt v myčce.

Výhody a vlastnosti
Záruka - na tento model se vztahuje 2 roky záruky
Kontrolky LED a snadné třípolohové přepínání páčkou - vysoká rychlost, nízká rychlost, pulzní zapnutí
Food Processor o objemu 2,1 l - s malou základnou a hladkým povrchem, konstrukce bez šroubování, nasazení pracovní mísy i poklopu na západku. Snadné sestavení, použití a čištění.
Všestranné příslušenství
Univerzální nůž, hnětač na těsto, nastavitelný sekací a plátkovací kotouč na jemné (2mm) plátky a plátkovací kotouč na silné (6mm) plátky. Snadno seká, míchá těsta i kaše, hněte, drtí a krájí vše od okurek přes rajčata po sýry a jiné, hněte těsto na pizzu i pečivo.
Plnicí trubice 2 v 1
S malým tlačným nástavcem a malým otvorem na rozstřik oleje umožňuje zpracovat různé tvary a velikosti. Postará se o to, že vaše omáčky a dresingy budou vláčné.
Kompaktní příslušenství KitchenAid se ukládá do mísy, napájecí šňůru lze stočit pod základnu
Při uklidu přístroje lze nůž, kotouč a další příslušenství snadno uložit do mísy, food processor pak stačí jen postavit na kuchyňské lince.
Dobře těsnící poklop
Mísa chráněná proti vytékání, těsnící madlo se zámkem, zaoblené hrany a hladký povrch přístroje. Snadné čištění, mísa, poklop i příslušenství se mohou mýt v myčce.
Standardní příslušenství
Univerzální nůž - umožňuje sekat a míchat sýry, čokoládu, ovoce, čerstvé koření, ořechy, tofu a zeleninu. Umožňuje mixovat omáčky na těstoviny, pesto, salsu, omáčky, šlehaná a kynutá těsta.
Hnětač na těsto - rychle a důkladně míchá i kynutá těsta. Ideální na zpracování mouky do 710 ml.
Nastavitelný plátkovací a sekací kotouč na jemné 2mm a střední 4mm plátky - seká brambory, měkkou i tvrdou zeleninu, hlávkovou zeleninu, sýry, čokoládu i tvrdé ovoce. Krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata.
Kotouč na krájení 6mm plátků - krájí měkké i tvrdé ovoce, brambory, rajčata, měkkou i tvrdou zeleninu, sýry i čokoládu.
Mísa z materiálu bez BPA s hnacím trnem a objemem 2,1 l
Adaptér pohonu - slouží pro všechny nože a kotouče nasazované na hnací trn v míse.
Kloubový poklop s plnicí trubicí 2 v 1 a dvoudílným tlačným nástavcem
Kloubový poklop je vybaven uzavírací západkou. Pomocí malé plnicí trubice s tlačným nástavcem lze zpracovat malé a tenké kusy kořenové zeleniny. Malý tlačný nástavec slouží i k rozstřiku oleje na zpracovávané ingredience. Olej se rovnoměrně rozstřikuje malým otvorem ve dně tlačného nástavce.
Parametry
Příkon 250 W (nevyjadřuje výkon motoru)
Typ motoru DC (stejnosměrný proud)
Napětí 220-240V / 50-60Hz
Počet otáček 750 - 1 500 ot./min
Otáčky v programu puls 2 800 ot./min.
Materiál motorové jednotky Plast
Délka kabelu 91,4 cm
Rozměry výrobku 42 x 19,5 x 19,5 cm
Rozměry balení 43,4 x 31,5 x 24,6 cm
Hmotnost výrobku 2,96 kg

História ceny

▲0.01%
27. 10. 2021
199,01 €

Výrobca

Kitchenaid