Redukcia ADATA USB 3.1 / USB-C (ACAF3PL-ADP-RBK) čierna Jednoduchý, ale tak efektivní. Tento malý adaptér disponuje konektroý USB a USB-C. Je ideální

Jednoduchý, ale tak efektivní. Tento malý adaptér disponuje konektroý USB a USB-C. Je ideální pro notebooky, tablety, smartphony a jiné zařízení, která potřebují redukci z dříve zaužívaného konektoru USB na vhodnější reverzibilní USB-C port. Ať už pro přenos dat nebo dobíjení, adaptér vám dává více možností a nemusíte tak kupovat nová zařízení v důsledku nově vznikajících standardů.
Oboustranný konektor USB-C
Testuje připájení USB konektoru vaši trpělivost? S konektorem USB-C, je toto minulostí. Neexistuje žádné nahoru nebo dolů, konektor připojíte vždy napoprvé. Jako velký přínos získate mnohem rychlejší datové přenosy a nabíjení. USB-C se stává novým standardem pro notebooky, tablety, chytré telefony, powerbanky a mnoha dalších zařízení.
Jak to funguje?
Adaptér řeší problém s připojením dvou rozdílných zařízení. Potřebujete připojit například flash disk s klasickým USB konektorem k vašemu smartphonu s novým USB-C konektorem? S tímhle adapterem to není žádný problém.
Technická specifikace:
Rozhraní: USB-C a USB 3.1
Barva: černá
Rozměry: 31 x 15,2 x 8,8 mm
Materiál: plast
Rychlost přenosu: 5 Gb/s

História ceny

▲6.15%
27. 10. 2021
6,90 €
▲18.18%
19. 6. 2020
6,50 €

Výrobca

ADATA