Vakuovačka Maxxo VM Comfort vákuová balička potravín • plne automatická prevádzka • 4 funkcie vákuovania • sací výkon 12 l/min • podtlak 700 mbar • vá

Maxxo VM Comfort
Uložte si svá jídla bezpečně do chladničky nebo mrazáku a prodlužte jejich čerstvost a trvanlivost odsátím vzduchu ze sáčku či krabičky.
Plně automatická Vakuová balička Maxxo VM Comfort na první pohled zaujme svým moderním nerezovým designem a svojí jednoduchostí a snadnou obsluhou, díky unikátnímu sytému uzavírání pomocí komfortní rukojeti. Maxxo VM Comfort Vás potěší plně automatickým provozem, rychlým chodem a snadným ovládáním. Pracuje s výkonem kompresoru 12 l/min a sacím výkonem 700 mbarů a dokáže vakuovat jak suché, tak i mokré potraviny. Podle vlastní potřeby a konkrétního jídla si zvolte jeden ze čtyř přednastavených programů pro vakuování: automatický mód, manuální hlídání odsátého vzduchu pomocí funkce Pulse, manuální svaření fólie (Seal) a vakuování pomocí vakuovacích dóz (Canister).
Vakuování v sáčku i dóze
Balička funguje jak se sáčky, tak i s krabičkami. Balička pracuje s rolkami a foliemi s šířkou max. 30 cm. Rolku uložíte do vakuovačky a následně uříznete pomocí dodávaného ručního bezpečnostního řezáku. Balička je napájena ze sítě, nehrozí proto, že by jí v průběhu procesu vakuování došla energie.

Klíčové vlastnosti:
Plně automatická vakuová balička potravin
Unikátní systém uzavírání pomocí komfortní rukojeti
Jednoduchá obsluha
Moderní nerezový design
Snadná údržba
Vyjímatelná odkapávací nádobka pro přebytečnou vlhkost
Vakuování suchých i mokrých potravin
4 možnosti vakuování: Automatický mód, Canister– vakuování pomocí vakuovacích dóz, Pulse– manuální odsátí vzduchu, Seal – manuální svaření fólie
Integrovaná hadička pro vakuovací dózy VC1800
Součástí balení bezpečnostní ruční řezák fólií
Sací výkon 12l/min, 700mbar
Hlučnost 60dB
Maximální šíře fólie: 30cm


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

19. 12. 2020
76,90 €

Výrobca

MAXXO