Koberec RUG prům. 250 cm, více variant - Kartell Barva: Varianta 1

Kolekce Lunam od Kartell přináší do vašeho domova nový rozměr elegance a stylu s její řadou koberců RUGS. Koberce Rug jsou k dispozici ve dvou barevných variantách. Jemný motiv dvou překrývajících se barevných pásek, který se linou po kulatém koberci. 
Jedná se o velmi kvalitní, ručně vyráběný koberec z himalájské vlny. Koberec je k dispozici ve dvou přírodních odstínech.
Dvě barevné varianty
Himálajská vlna
Ruční práce
 
Údržba
Pravidelně čistěte koberec, aby se prodloužila jeho životnost. Koberec se nesmí klepat - může se poškodit jeho struktura. Doporučuje se pouze profesionální čištění koberců. Neprat ve vodě. Nebělit. Nesušit v sušičce. Nečistit chemicky.
Odstraňování skvrn: Skvrny je třeba odstranit ihned, přičemž je třeba postupovat opatrně, aby nedošlo k poškození vláken. Okamžitě vsákněte vlhké skvrny papírovými ručníky (kuchyňské utěrky), a poté místo vyčistěte vlhkým, čistým hadříkem. Dbejte na to, abyste koberec příliš nezmáčeli, což by mohlo materiál poškodit.
Pro odstranění odolných skvrn lze použít pH neutrální čisticí prostředky bez bělidel. Po odstranění skvrny pečlivě odstraňte čistící prostředek, aby se obnovily přirozené vlastnosti vláken.
Otočení koberce: Koberec by měl být pravidelně otáčen, aby byl rovnoměrně vystaven světlu a chůzi. To zajistí rovnoměrnější povrch.
Vyvarujte se použití ethylalkoholu nebo čisticích prostředků obsahujících i malé množství acetonu, trikloretylénu a amoniaku (obecně rozpouštědel). 
 
 
 
 
Odkazy:
O značce Kartell ZDE.
Produkty Kartell ZDE.
 

Varianty produktu


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

11. 5. 2024
2 889,55 €

Výrobca

Kartell