Panini 2023-2024 Panini Select La Liga Hobby Box - futbalové karty

2023-2024 Panini Select La Liga Hobby Box je balení 12 balíčku po 5 kartách. Celkem tak získáte 60 karet hráčů španělské nejvyšší soutěže. Toto balení je vhodné pro pokročilé sběratele k získání speciálních karet do vaší sbírky. Krabice obsahuje:
3 Autograph or Memorabilia
7 Insertů
14 paralel, včetně 5 Numbered
Populární a pestrá fotbalová série Select La Liga Soccer se pro sezónu 2023-24 vrací s velkolepou základní sadou 250 karet, která nabízí tři různé úrovně sběratelské obtížnosti: Terasa, Mezzanine a Field Level a pestrou škálu paralel.Jak se již stalo její vizitkou, Select se může pochlubit ohromující paralelní sestavou, která zahrnuje Multi-Color, Camo, Tie-Dye, Zebra, Black a mnoho dalších.Prohlédněte si úžasné karty s autogramy a memorabiliemi největších hvězd La Ligy v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.Supervzácné skvosty, jako jsou Stained Glass, Artistic Impressions a Visionary, padnou v průměru po jednom kusu na jeden case.
PRODUCT BREAKDOWN:BASE TERRACE / BASE MEZZANINE / BASE FIELD LEVEL: V roce 2023-24 se vrací živá a oblíbená Select La Liga Soccer s velkolepou základní sadou 250 karet, která obsahuje tři různé úrovně sběratelství: Terasa, Mezzanine a Field Level a pestrou škálu barevných motivů paralel.PITCHSIDE SIGNATURES / AUTOGRAPHED MEMORABILIA / JUMBO SWATCHES: Nahlédněte do úžasných karet s autogramy a memorabiliemi největších hvězd La Ligy v insertech Select Signatures, Pitchside Signatures a Autographed Memorabilia.STAINED GLASS / ARTISTIC IMPRESSIONS / VISIONARY: Supervzácné skvosty, jako jsou vitráže, umělecké dojmy a vizionářství, připadají v průměru na jedno balení.


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

25. 5. 2024
379,96 €

Výrobca

PANINI