Kábel Philips Jack 3,5 mm / 2RCA, 3 m (SWA2520W/10) čierny propojovací kabel • redukce z jack na cinch • konektor 1× jack 3,5 mm samec; 2× cinch samec

Philips SWA2520W/10
Ať už potřebujete propojit svůj počítač či televizor se zvukovým systémem, je tu pro vás propojovací kabel Philips SWA2520W, na který se můžete spolehnout. Kabel je 3 metry dlouhý, jeho vodiče jsou vyrobeny z čisté mědi, které nezkreslují elektrický signál díky minimálnímu odporu a zajišťují perfektní přenos mezi zařízeními.
Odolný proti poničení
Kabel je vysoce odolný proti poničení. Pružný materiál z PVC chrání jádro kabelu jako štít, a tak prodlužuje jeho životnost. Rukojeť obou konců je vyrobena tak, aby byla ergonomická a protiskluzová, takže instalace a používání kabelu se stává jednoduchou a příjemnou záležitostí.
Konektory jsou důležité
Konektory jsou lisované a poniklované, pevně se propojí s vybraným zařízením a budou držet přesně tak, jak mají. Bezproblémově a spolehlivě pomocí nich přesunete data, která budou po dobu přenosu chráněna stíněním z mědi. A při instalaci kabelu si je nespletete – jsou pro vaše pohodlí barevně označené.
propojovací kabel
redukce z jack na cinch
konektor 1× jack 3,5 mm samec; 2× cinch samec
vhodný pro přenos audio signálu
flexibilní kabel odolný proti zlomení
protiskluzová ergonomická rukojeť konektorů
délka 3 m
barva černá

História ceny

8. 1. 2021
7,90 €

Výrobca

Philips