Čistička vzduchu Bionaire BAP001X biela čistička vzduchu • pre miestnosti s plochou 74 m2 • 5 rýchlostí • LCD displej • funkcia ionizácie aj UV dezinf

Čistička vzduchu nejnovější generace.
Sofistikované, komplexní a vylepšené funkce čištění vzduchu, které účinně odstraňuje prach a ničí různé druhy choroboplodných zárodků, bakterií, virů, plísní a spór plísní.
Věžová kontrukce, která nezabírá prostor a hodí se do obytného prostoru stejně jako do kanceláře.
Doporučená velikost místnosti do 74 m2
Čtyřstupňový filtrační systém:
1. Prací předfiltr pro zachycení velkých nečistot prodlužuje životnost HEPA filtru.
2. Snadno čistitelný filtr HEPA zachytí až 99% z nečistot o velikosti od 2 um , přítomných ve vzduchu procházejícího filtrem. To zahrnuje částice prachu , pyly , zvířecí alergeny, roztoče a jejich zbytky.
3. Dezinfekční ultrafialová lampa (UV-C) účinně ničí různé typy bakterií , virů , hub a spór z plísní . Spolu s fotokatalytickou oxidací (PCO) , které je dosaženo tím, že kombinuje UV záření s povlakem z oxidu titaničitého (TiO2). Fotokatalytické oxidace odstraňuje těkavé organické sloučeniny (VOC) a pachy , včetně škodlivých látek jako je formaldehyd , amoniak, toxické plyny, chemikálie (barvy a mnoho dalších běžných nečistot, které uvolňují stavební výrobky a čištící prostředky.
4. Nezávislý ionizátor uvolňuje záporné ionty, které pomáhají procesu čištění vzduchu, protože kladně nabité částice, jako je prach, pyl, kouř a zvířecí alergeny vážou na sebe a tvoří větší částice, které se pak snadněji zachytí na filtru, nebo mohou být přitahovány k pozitivně nabitými povrchy, jako jsou stěny nebo podlahy.
Technické parametry:
příkon (W) max. 60
ionizátor
typ HEPA filtru 91382
hlučnost při max. výkonu (dB) 55
počet rychlostí ventilátoru 5
rozměry (mm) 690 x 270 x 180
hmotnost (kg) 5,1
Funkce ionizace i UV dezinfekce jsou samostatně vypinatelné
Elektronická indikace znečištění filtrů
Časovač vypnutí čističky - vypnutí po 2, 4, 6, 8 hodinách nebo trvalý provoz
LCD displej
Lomená bílá barva, moderní design
Velmi tichý chod - pětirychlostní ventilátor
Údržba:
Pro dosažení optimálního výkonu se doporučuje pravidelné čištění filtrů. Zkontrolujte stav obou filtrů vždy po dvou týdnech.
Předfiltr se propláchne teplou vodou s mýdlem. Pak se nechá uschnout na vzduchu na rovném povrchu.
Asi po třech měsících provozu se může rozsvítit signalizace znečištění HEPA filtru. Filtr se čistí vysavačem s kartáčovým nástavcem po obou stranách filtru. Nepoužívejte na čištění vodu.
V závislosti na používání by se filtry měly vyměnit po 12 měsících provozu.

História ceny

9. 1. 2021
264,90 €

Výrobca

Bionaire