Robotický vysávač Anker Eufy RoboVac 35C čierny robotický vysávač • silné odsávanie 1 500 Pa • výdrž batérie až 100 min • tvrdé podlahy až stredne veľ

Vysavač robotický Anker Eufy RoboVac 35C
72,5 mm vysoký RoboVac 35C je postaven s použitím 2. generace technologie BoostIQ™ a nabízí podtlak až 1500 Pa. 72,5 mm ultra-štíhlý design umožňuje vysavači RoboVac snadný úklid prostoru pod nábytkem.
WIFI – díky aplikaci EufyHome z App Store (zařízení iOS) nebo Google Play (zařízení Android) je ovládání vysavače velmi intuitivní a pohodlné. RoboVac 35C lze ovládát pomocí hlasové asistence Amazon Alexa a Google Assistant.
Dále lze použít dotykové ovládání přímo na těle vysavače, nebo přiložené dálkové ovládání. Technologie BoostIQ™ - výkon sání se automaticky zvýší, pokud RoboVac zjistí, že je pro co nejlepší úklid třeba silnější sání a je ideální pro úklid silnějších koberců a většího nepořádku, čímž se sníží celková doba úklidu.
Automatický úklid - RoboVac se automaticky vrátí do nabíjecí základny poté, co klesne úroveň baterie nebo poté, co RoboVac dokončí úklid. Lokální úklid - intenzivně uklízí určitou oblast spirálovitým pohybem, po dobu dvou minut. Úklid krajů místnosti - RoboVac sníží svou rychlost a bude pohybovat podél zdi a zajistí, že je proveden úklid podél všech stěn. V tomto režimu bude vysavač RoboVac uklízet po dobu 20 minut a pak se vrátí do nabíjecí základny. Rychlý úklid - RoboVac v tomto režimu automaticky zastaví úklid po 30 minutách a vrátí se do nabíjecí stanice.
Hraniční pásky - S pásky na ohraničení prostoru můžete držet vysavač RoboVac mimo oblasti, které nechcete nechat vysavačem uklidit. RoboVac rozpozná hraniční pásku a nepřekročí přes ni do oblasti, která je takto zablokována.

História ceny

10. 1. 2021
249,90 €

Výrobca

Anker