Mobilný telefón realme 7 5G (RMX2111BL) modrý smartfón • 6,5" uhlopriečka • IPS displej • 2400 × 1080 px • obnovovacia frekvencia 120 Hz • procesor Me

MediaTek Dimensity 800 U
realme 7 5G používá pokročilý 7nm herní procesor, který poskytuje vysoce kvalitní herní zážitek. Podporuje pokročilou technologii 5G+5G DSDS, volně přepíná síť.
30 W Dart nabíjení - Nabijte rychlostí blesku
30W Dart technologie přináší jedinečný zážitek z nabíjení. Díky podpoře Dart Charge můžete nabíjet i se zaplou obrazovkou a to i při těžkých hrách. Nabíjejte bleskovou rychlostí.
Režim super úspory energie
Při snížení napájení na 10% můžete zapnout režim Super úspory energie, pouze 5% energie může být v pohotovostním režimu po dobu 29 hodin.
Ultra plynulý displej 120 Hz - Dvojité fps
realme 7 5G je vybaven 120Hz Ultra plynulým displejem, který je opravdovou pastvou pro oči. 180Hz vzorkovací frekvence, produkuje realistické a plynulé vizuální zážitky pokaždé, když se dotknete obrazovky.
Maximální stabilizace obrazu - Stabilní jako skála
Ultra širokoúhlý objektiv 119° v kombinaci se super antivibračním algoritmem přesně snímá pohybový stav, zajišťuje stabilní a hladké fotografování, a to i při běhu a skákání.
Objektiv 2 Mpx B&W
8 Mpx ultra širokoúhlý objektiv
Objektiv s ultra vysokým rozlišením 48 Mpx
Makro objektiv
Rozpoznávání skrytých otisků prstů
Kapacitní otisk prstu, dotyk, odemčeno.
Praktické NFC
Vaše bezpečná digitální peněženka