Chladič mléka JURA Cool Control, 2,5 l Cool Control – Dokonalé trendové speciality. Díky nově vyvinutému chladiči mléka Cool Control 2,5 l je dále zd

Cool Control – Dokonalé trendové speciality.
Díky nově vyvinutému chladiči mléka Cool Control 2,5 l je dále zdokonalen požitek z trendových specialit, jakými jsou latte macchiato, flat white nebo cappuccino
Díky velkému objemu a sériovému uzavíracímu mechanismu je perfektně přizpůsoben požadavkům v profesionální oblasti
Inovativní chladnička mléka nejen rozmazlí chuťové buňky každého milovníka kávy, ale potěší i náročné oko uživatele
Mléko s ideální teplotou 4 °C v kombinaci s optimálními hygienickými podmínkami tvoží plnohodnotný základ pro přípravu široké nabídky nápojů. Elegantní design, odolné materiály, detaily z vysoce kvalitního hliníku a rovněž optimální komfort obsluhy činí z chladničky mléka Cool Control perfektní doplněk každého automatického kávovaru. Jeho jasné, minimalistické tvary jsou v dokonalém souladu s klasickým designem značky JURA.
Optimální využití prostoru
Štíhlý a elegantní design chladičky mléka Cool Control umožňuje optimální využití prostoru. Chladička se díky svému podlouhlému tvaru snadno vejde do úzkých kuchyňských a jídelních koutů. Trendové speciality s mlékem a krémově jemnou mléčnou pěnou, tak obohacují široké spektrum požitků i na pracovišti.
Elegantní design
Chladička mléka Cool Control je k dispozici v klasickém designu značky JURA. Ušlechtilé materiály, víko z vysoce kvalitní 1,5 mm silné nerezové oceli a elegantní větrací štěrbiny dokreslují design chladičky. Svým jasným, úsporným tvarovým výrazem se Cool Control 2,5 l hodí ke každému automatickému kávovaru JURA z řady X a GIGA-X.
Nejvyšší komfort obsluhy
Jednoduchá manipulace s Cool Control umožňuje maximální komfort ovládání. Mléko lze doplňovat pohodlně a přímo, bez namáhavého odnímání nádoby na mléko. Digitální ukazatel teploty a optimálně přizpůsobené nasazovací víko umožňují obzvlášť snadnou manipulaci. Integrované chlazení s technologií Peltier zajišťuje mléko chlazené konstantně na teplotu 4 °C a poskytuje optimální předpoklady pro dokonalé kávové speciality s mlékem. Kromě toho je nádoba na mléko z nerezové oceli s rukojetí, kovová trubička a konektor vhodné k mytí v myčce, což značně usnadňuje každodenní čištění.
Ideální doplněk k automatickým kávovarům na pracovišti
Objem 2,5 l nádoby na mléko z nerezové oceli umožňuje velký počet kávových specialit s mlékem. Bezdrátová * komunikace chladičky mléka Cool Control s automatickými kávovary a integrovaný ukazatel výšky hladiny zaručují, že nikdy nezapomenete včas doplnit mléko. Navíc je chladnička vybavena uzavíracím mechanismem, který chrání před vnějšími vlivy. Chladička mléka Cool Control je tak dokonalým doplňkem profesionálních přístrojů řad X a GIGA-X od společnosti JURA.
S instalovaným příslušenstvím Wireless Transmitter (volitelné příslušenství) je chladička mléka Cool Control kompatibilní se všemi automatickými kávovary JURA vybavenými modulem Smart Connect.
Kávové nápoje s mlékem a mléčnou pěnou jsou velice oblíbené. Nejlépe se připravují se studeným mlékem o teplotě 4 °C. Chladička mléka Cool Control s nerezovou nádobou na mléko vhodnou do myčky se snadno plní a udržuje mléko na ideální teplotě po celý den. Díky velkému objemu 2,5 l a uzavíracímu mechanismu je perfektně přizpůsoben požadavkům v profesionální oblasti.
Rozměry (Š x V x H):
15 × 23,4 × 31,9 cm
Kompatibilita:
GIGA X8cG2 - GIGA X8G2
GIGA X3cG2 - GIGA X3G2
GIGA X9c Professional
GIGA X8c Professional
GIGA X8 Professional
GIGA X7c Professional
GIGA X7 Professional
GIGA X3c Professional
GIGA X3 Professional
X10
X8
Klimatická třída
T (pro okolní teplotu od + 16 °C do + 43 °C); chladí až o 25 °C pod okolní teplotu, avšak ne na nižší teplotu než 4 °C
Uzamykatelný

História ceny

▲5.57%
27. 10. 2021
379,00 €
15. 1. 2021
359,00 €

Výrobca

Jura