Mobilný telefón Huawei P smart 2021 (HMS) - Blush Gold (MT-PS21128DSBGOM) smartphone • 6,67" uhlopriečka • IPS displej • 2400 × 1080 px • procesor Kir

Láska na první pohled
Elegantní vzhled HUAWEI P smart 2021 se zakřivenými hranami nabízí příjemný a pohodlný dotek díky rafinovanému řemeslnému zpracování a vynikajícímu povrchu. Tři dynamické barvy zářící ve světle zařídí, že ho budete milovat na první pohled.
Nabitý během pár minut
Huawei P smart 2021 podporuje nabíjení SuperCharge 22,5 W, které ti umožňuje sledovat videa další 2 hodiny s pouhými 10 minutami nabíjení, takže si můžeš užívat dlouhé chvilky zábavy.
Věčná zábava vždy při ruce
Velká baterie s 5 000 mAh spolupracuje s inteligentním algoritmem pro úsporu energie a bez námahy tě podporuje až 38,2 hodinami volání 4G, 16,6 hodinami přehrávání videa online a 12 hodinami surfování po síti 4G.Máme zábavy na rozdávání, proto je vždy kolem tebe a připravená na dlouhý nepřetržitý výkon.
Jasné a živé detaily
48 MP fotoaparát s vysokým rozlišením ti pomůže zachytit nezapomenutelné okamžiky v živých a velmi jasných detailech. Bez ohledu na to, zda půjde o velkolepá panoramata krajiny nebo ohromující portréty, můžeš vidět všechny jemné detaily se super jasností.
Zachyť krásu i při slabém světle
Vynikající snímač HUAWEI SuperSpectrum spolupracuje s inteligentními algoritmy umělé inteligence, což ti umožní prozkoumat krásu každého okamžiku i v tlumeném světle. Zachyť živé městské scény nebo okouzlující portréty i v noci bez jakékoli námahy.
Pořiď snímek "vše v jednom"
Díky ultraširokoúhlému objektivu 120° můžeš fotografovat velkou budovu v plném zobrazení nebo zaznamenat celý dav lidí do jednoho rámečku, aniž bys musel ustoupit.
Sleduj svět šířeji a jasněji
Huawei P smart 2021 s 6,67" displejem s technologií FHD+ a pozoruhodným poměrem obrazovky4 k tělu nabízí rozsáhlý obraz v živých detailech. Navíc přední kamera uprostřed poskytuje optimální uživatelský zážitek s minimálním narušením.
Připraveno v okamžiku
Tlačítko napájení je integrováno s rozpoznáváním otisků prstů, což ti poskytuje větší pohodlí a bezpečnost. Jemně se dotkni strany, abys aktivoval čidlo, a bezpečně tak odemkni telefon ve zlomku sekundy.


Záznam s rovnakým EAN