Klávesnica Logitech Wireless K375s, CZ/SK (920-008182) čierna bezdrôtová klávesnica a stojan • technológia Bluetooth Smart • Logitech Unifying (2,5 GH

Klávesnice K375s od společnosti Logitech překonává hranice kompatibility. Představuje vše, čím by měla být klasická klávesnice. A teď si představte, že stejná klávesnice bude pracovat s vaším telefonem nebo tabletem. To je K375s! Klávesnice plné velikosti a praktický stojan na mobil nebo tablet, který dokonale doplní váš pracovní stůl.
Pište a přepínejte mezi zařízeními
Začněte psát na počítači a pak na svém telefonu nebo tabletu pouhým stisknutím tlačítka Easy-Switch. Klávesnice pracuje s oblíbenými značkami a operačními systémy včetně Windows®, Mac®, Chrome™, Android® , iOS®.
Klidné a pohodlné psaní
Plnohodnotné konkávní klávesy ve známém uspořádání zaručují hodiny komfortního psaní. Numerická klávesnice s deseti klávesami vám pomůže při práci a nožičky poskytují výběr ze dvou různých úhlů psaní.
Praktický stojan na telefon / tablet
Uvolněte si místo na stole prostorově úsporným stojanem pro váš telefon nebo tablet. Bezpečně drží různé druhy zařízení v perfektním úhlu pro čtení a psaní. Jeho gumová konstrukce udržuje vaše zařízení stabilní a umožňuje snadný přístup k telefonu nebo tabletu.
Poznámka: vhodný většinu telefonů a tabletů s tloušťkou až 10,5 mm.
Odolná a bezproblémová
Už žádný strach z nehod. Klávesnice K375s je odolná proti polití (testováno s maximálním objemem 60ml). Pro dlouhotrvající funkčnost disponuje funkcí automatického uspání a možností manuálního vypnutí. Tím je dosažena životnost baterií až 24 měsíců (výdrž baterie se může lišit v závislosti na používání).
Spolehlivé bezdrátové připojení
Připojení k počítači zabezpečí malý přijímač Logitech Unifying. K telefonu nebo tabletu se můžete pŕipojit pomocí technologie Bluetooth®. Klávesnice podporuje obě technologie a pracuje ve vzdálenosti až 10 metrů bez zpoždění a výpadků (dosah bezdrátového připojení se může lišit podle okolního prostředí a používání).
Vlastnosti:
Široká kompatibilita
Jednoduché přepínání mezi zařízeními
Pohodlné psaní
Praktický stojan na telefon nebo tablet
Odolnost vůči polití
Podpora Bluetooth
Technická specifikace:
Rozměry (výška x šířka x hloubka): 20,5 mm x 435,5 mm x 137,5 mm
Hmotnost: 475 g (s 2x AAA bateriemi)
Hmotnost: 425 g (bez baterií)
Typ připojení: protokol Logitech Unifying (2,4 GHz), Bluetooth
Bezdrátový dosah: 10 m
Baterie Kontrolka: Ano
Baterie: 2x AAA
Životnost baterie (nelze dobíjet): 24 měsíců
Systémové požadavky:
Počítače, telefony a tablety, které podporují externí klávesnice (HID profil)
Windows ® 7, Windows 8, Windows 10 nebo novější
Android 5.0
Mac OS X ® 10.10 nebo novější
iOS 5 nebo novější
Chrome OS™
USB port
Obsah balení:
Klávesnice
Univerzální stojan
2x AAA baterie
USB přijímač
Uživatelská příručka


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-0.02%
27. 10. 2021
44,99 €
3. 2. 2021
45,00 €