Slúchadlá Urbanears Luma fialová bezdrôtové slúchadlá • výdrž 5 hod a až 25 hod s puzdrom • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 90 dB • odolnosť IP

Urbanears Luma poskytuje vynikající zvuk, ostré hovory a až 25 hodin celkové doby přehrávání, je součástí nové generace opravdových bezdrátových sluchátek, která kombinují styl s podstatou.
Elegantní pouzdro pro bezdrátové nabíjení poskytuje až 25 hodin celkové doby přehrávání. S 5 hodinami poslechu za jedno nabití plus 4x dodatečné poplatky za cesty. Dobijte rychle a s minimálními prostoji pomocí bezdrátové nabíječky nebo přiloženého kabelu USB-C.
Senzor detekce nošení.
Sluchátka jsou navržena tak, aby se pohybovala s vaším rytmem, mají senzory detekce nošení, které automaticky zastaví hudbu po sundání z ucha, a při vložení hrají.
Dotykové a hlasové ovládání.
Klepnutím nebo mluvením - zůstaňte pod kontrolou, aniž byste sáhli po zařízení. Pomocí dotykových ovládacích prvků můžete bez námahy procházet mezi skladbami a hovory nebo klepnutím aktivovat hlasového asistenta zařízení pro ovládání hands-free.
Odolný vůči stříkající vodě.
Díky designu odolnému proti stříkající vodě (IPX4), který byl vyvinut s cílem udržet krok s vámi, vaše počasí nezastaví žádné počasí ani cvičení.
Jasná kvalita hovoru.
Zůstaňte v kontaktu - duální mikrofony s filtrováním šumu na každém uchu zajišťují ostré hovory i v hlučném prostředí, ať už používáte jeden nebo dva uši.
Technické speciifkace:
Frekvenční odezva: 20 Hz - 20 kHz
Maximální hladina akustického tlaku: 90 dB
USB výstup pro nabíjení: Bezdrátové, USB – C
Čas přehrávání: Až 25 hodin
Čas nabíjení:

História ceny

12. 2. 2021
107,90 €