Puzdro na mobil flipové Samsung Wallet Cover na Galaxy A70 (EF-WA705PWEGWW) biele Nádherný design Povzneste svůj telefon na ještě vyšší úroveň a dodej

Nádherný design
Povzneste svůj telefon na ještě vyšší úroveň a dodejte mu více elegance s flipovým pouzdrem pro Galaxy A70. Díky flipovému pouzdru zůstane váš telefon štíhlý a moderní.
Praktická přihrádka na karty
Cestujte nalehko s flipovým pouzdrem. Do praktické a bezpečné přihrádky na vnitřní straně pouzdra můžete uložit kreditní karty, jízdenky a podobně.
Nepřekonatelná ochrana
Flipové pouzdro pro je navrženo tak, aby chránilo nejen přední a zadní stranu telefonu Galaxy A70, ale také jeho hrany. Poskytuje nepřekonatelnou ochranu proti poškrábání, nárazům a dalšímu každodennímu opotřebení.
Funkce automatického zapnutí a vypnutí displeje
Flipové pouzdro zajišťuje ještě snazší přístup k vašemu telefonu. Jednoduše otevřete pouzdro a získáte přístup k často používaným funkcím. Po zavření pouzdra se automaticky vypne displej, takže snížíte spotřebu baterie.
Chraňte svůj chytrý telefon
Ani se nenadějete a telefon má poškrábaný displej nebo zadní kryt, nebo ještě hůř, může dojít k jeho vážnému poškození a ke ztrátě funkčnosti. Jednoduchým řešením, jak tomu zabránit, je použít flipové pouzdro. Telefon je chráněn ze všech stran i úhlů, přičemž všechny důležité funkce včetně USB konektoru a fotoaparátu máte neustále k dispozici.
Zaručená kompatibilita
Originalita příslušenství zajišťuje 100% kompatibilitu s vaším přístrojem. Není tak nutné se obávat, že byste se při výběru pouzdra zmýlili. Samsung dbá na zvýšenou kvalitu a důraz klade také na snadné a příjemné používání.
Vlastnosti:
Elegantní design
Ochrana displeje
Perfektní tvar na míru telefonu
Odklápěcí čelní tvrzená část s kapsou pro různé karty
Kompatibilita:
Samsung Galaxy A70


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▲333.33%
1. 12. 2021
11,70 €
▼-27.03%
27. 10. 2021
2,70 €
▼-76.43%
21. 4. 2021
3,70 €
18. 2. 2021
15,70 €