Puzdro na notebook tomtoc Premium na 16'' MacBook Pro 2019 (TOM-H15-E01Y) sivá ochranné puzdro na notebook • pre 16" MacBook Pro a 15" Dell XPS • mate

tomtoc Premium Sleeve – 16'' MacBook Pro 2019, šedá, koňaková
Elegantní sleeve od značky tomtoc určený na 16" MacBook Pro (2019) vám nesmí chybět. Jednoduché tvary a elegantní design doplní váš osobitý styl a zároveň spolehlivě ochrání vložené zařízení.
Před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí MacBook ochrání 2 vrstvy funkčních materiálů. Vnitřní zpevněný rám vstřebá otřesy a nárazy vznikající při přenášení a bariéru rozlitým tekutinám tvoří vnější odolný 600D polyester.
Jednoduché výrazné linie a kontrastní barvy a materiály podtrhnou váš jedinečný styl. Magnetická klopa a boky z koňakové umělé kůže kontrastují s šedým melírem a dělají z obalu výrazný doplněk.
Obal na 16" MacBook Pro 2019 (A2141) a 15" Dell XPS
2 ochranné vrstvy
Pevná struktura
Klopa na magnet
Kapsa skrytá pod klopou
Navržený pro každodenní používání
Jedinečný design obalu využívá strohé linie, díky kterým vyniknou kontrastní materiály a výrazné tvarování. Bez přečnívajících kapes, zipů a zapínání se s obalem snadno manipuluje, zvlášť pokud jej potřebujete vložit do další tašky. Soudržnost obalu a snadné používání umocňuje magnetické zavírání na klopě.
Dvojitá ochrana MacBooku
Rohy obalu jsou vybavené zesílenými ochrannými lištami, které chrání vaše zařízení před náhodnými nárazy a otřesy. Povrchová polyesterová tkanina 600D se používá na namáhané části zavazadel, je odolná proti oděru a rozlitým kapalinám, takže vytváří bariéru před vlivy každodenního používání.
Elegantní retro styl
Výraznou koňakovou umělou kůži na klopě a po stranách obalu doplňuje melírovaná šedá polyesterová tkanina na pevném ochranném rámu. Hrubší struktura látky, pevný rám a čisté tvary vám poskytnou jistý úchop a podpoří váš jedinečný styl.

História ceny

26. 2. 2021
77,90 €

Výrobca

tomtoc