Vírivka Bestway 60027 vírivka • pre 3 až 5 osôb • celoročné použitie vďaka systému Freeze Shield™ • ochranný kryt • digitálny panel na ovládanie • int

Vířivka Bestway 60027 Vancouver AirJet Plus 155x60 cmPo dlouhém dni není nic příjemnějšího, než se ponořit do teplé, bublající vody přímo na vašem vlastním pozemku. Lay-Z-Spa® Vancouver AirJet ™ s vestavěným modulem Wi-Fi umožňujícím ovládat vířivku pomocí aplikace na telefonu, poskytuje uklidňující masážní zážitek až pro 5 osob. Uklidňující masážní systém:
Systém AirJet je vybaven 140 tryskami, které uvolňují bubliny ze spodní části vířivky a vytvářejí teplé prostředí bublinkové vířivky. Tyto uklidňující bubliny vám pomohou relaxovat a odpočívat přímo v pohodlí vašeho domova.Vestavěný Wi-Fi modul:
S aplikací Bestway Smart Hub (stáhnout lze na Google play i App store) je žné ovládat vířivku z mobilního telefonu. Sekce aplikace Spa Control, která je kompatibilní s chytrým zařízením, umožňuje uživatelům nastavit vířivku na perfektní teplotu. Mohou také aktivovat časovač úspory energie, vodní filtr a masážní systém Airjet stisknutím tlačítka.Systém Freeze Shield TM
Od tohoto roku jsou všechny modely nafuko¬vacích vířivek - Airjet™, Airjet Plus™ a Hydrojet Pro™ - vybaveny technologií Freeze Shield™, kte¬rá vám umožní užívat si spa i v zimních měsících. Tento inovativní systém je navržen tak, aby umož¬ňoval využití vířivky po celý rok.
Systém Freeze Shield™ pomáhá předcházet za¬mrzání a poškození vnitřních částí. Automatický systém ohřevu zabraňuje zamrznutí vody aktivací, když teplota dosáhne 6 °C a automatickým vy-pnutím, když dosáhne 10 °C. Voda bude udržovat optimální teplotu, aby se zabránilo tvorbě ledu, co může nastat, když teplota klesne pod minimum.
Materiál vířivky má speciální složení, které umož¬ňuje vystavení teplotám pod nulou, aniž by došlo k poškození materiálu.Nafukovací stěny jsou vyrobeny z materiálu se zapuštěnými švy, který poskytuje bezkonkurenční pevnost a odolnost. Tisíce jemných nití bezpečně spojují boční stěny, které utěsňují vzduch, aby lázně vydržely dlouho a pevně nafouknuté. Tento materiál je velmi pevný s velkou nosností, přestože je po vypuštění lehký a přenosný.Obsah:
Je vybavena multifunkční řídící jednotkou, která vířivku zahřeje, spustí filtraci a ovládá masážní systém. Pro snadné nafouknutí je součástí dodávky vysokotlaká ruční pumpa. Tato vířivka je jednoduchá a pohodlná. Na řídící jednotku se snadno dostanete zevnitř lázně a je vybavena držáky nápojů a občerstvení. Součástí dodávky je také dávkovač ChemConnect ™, který udržuje čistou a nezávadnou vodu rovnoměrným rozptýlením správného množství chloru. Lázně Vancouver jsou navíc vybaveny zesíleným krytem, který udržuje teplo, když se nepoužívá, a brání usazování prachu a nečistot na vodě.Technické parametry:
Kapacita: 3–5 dospělých osob
Objem vody (80 %): 804 l
Velikost po nafouknutí: 1,55 m x 60 cm
Vnitřní rozměr: 1,45 m
Hmotnost naplněného výrobku: 831 kg
Skutečný průtok vody: 1 325 l/h
Systém ohřívání: 1,5–2,0 ˚C/h
Max. tepelná kapacita: 40 ˚C
Hmotnost netto: 27 kg
Maximální hloubka vody: 49,5 cm
Vyhřívání vířivky lze naprogramovat až 40 dní předem pro budoucí použití
Regulátor se 2 úrovněmi intenzity masáže
Stěny vyrobené z materiálu se zapuštěnými švy, jsou pevné a tvoří pevnou a trvanlivou tvrdou konstrukci vířivky
Automatický systém vyhřívání Freeze Shield™ brání zamrznutí vody a poškození vířivky
Zabudovaný systém Freeze Shield™ zabraňuje zamrznutí a poškození vnitřních částí a aktivuje se, když teplota klesne na 6°C a automaticky se vy¬pne, když dosáhne 10°C.
Vyhřívání vířivky lze naprogramovat až 40 dní předem pro budoucí použití
Vestavěný modul Wi-Fi umožňuje ovládat vířivku pomocí aplikace na telefonu
Dávkovač chemikálií ChemConnect™ zajišťuje stabilní koncentraci chloru ve vířivce
Energeticky úsporný časovačem řízený systém vyhřívání
Digitální panel pro ovládání vířivky a čerpadla s integrovaným filtračním systémem zahrnuje držáky nápojů a je přístupný z vířivky
Zesílený kryt s bezpečnostními uzamykacími sponami
Obsah: 1 vířivka, 1 kryt bazénu, 1 ohřívač vířivky, 1 dávkovač chemikálií ChemConnect™, 1 vysokotlaká ruční pumpa, vložka filtru (VI), sada pro opravy, systém AirJet Plus™


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-3.01%
27. 10. 2021
765,29 €
▲3.1%
20. 3. 2021
789,00 €
▼-0.78%
9. 3. 2021
765,30 €
3. 3. 2021
771,30 €