Headset Niceboy ORYX X300 (oryx-x-300) čierny/červený herné slúchadlá • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 110 dB • impedancia 16 ohm • 3,5 mm jac

Niceboy ORYX X300
Značka Niceboy nově přichází s vlastní řadou herních sluchátek, myší, klávesnic a dalšího vybavení pro gamery. Hlavní charakteristikou sluchátek Niceboy ORYX X300 je prostorový 7.1 zvuk. Pro maximální pohodlí pak byla sluchátka vybavena ergonomicky tvarovanými uzavřenými náušníky, nastavitelným hlavovým mostem a flexibilním mikrofonem.
Klíčové vlastnosti
Prostorový zvuk 7.1
Kvalitní zvuk s masivními basy
Univerzální použití s 3,5 mm jackem a USB - PC/konzole/mobilní telefony
Nastavitelný mikrofon
Odolná a flexibilní konstrukce
Pohodlné náušníky
Ovládání hlasitosti na sluchátkách
Opletený kabel o délce 2 metry
Masivní zvuk 7.1 s výraznými basy
Tak úchvatný prostorový zvuk 7.1 u sluchátek za tak nízkou cenu vám vyrazí dech. Díky použití kvalitních komponent bylo dosaženo skvělého zvuku, ať už sluchátka použijete pro hraní her nebo poslech hudby. Masivní zvuk produkují měniče o průměru 40 mm. Ergonomický tvar uzavřených náušníků vás dokonale izoluje od ruchu okolního světa a úplně vás vtáhne do děje
Široká kompatibilita s 3,5 mm jackem
Se sluchátky Niceboy ORYX X300 v konektivitě určitě nenarazíte. Jsou vybavena jak USB 2.0, tak 3,5mm konektorem pro sluchátka i mikrofon a snadno je tak propojíte s jakýmkoli PC. Nezapomněli jsme ani na mobilní a konzolové pařany, takže v krabici najdete redukci na spojení 3,5mm konektoru od sluchátek a mikrofonu.
Nastavitelný mikrofon
Kvalitní herní požitek si žádá stejně hodnotnou výbavu pro komunikaci. Sluchátka Niceboy ORYX X300 jsou proto opatřena flexibilním mikrofonem. Máte tak možnost si sluchátka upravit sobě přímo na míru.
Odolná a pevná konstrukce
S Niceboy ORYX X300 získáte sluchátka, která jsou připravena téměř na každou situaci. Hlavový most v sobě snoubí odolnost i flexibilitu zároveň. Využití kvalitních materiálů je tak zárukou velmi dlouhé životnosti sluchátek.
Pohodlí na maximum
Sluchátka Niceboy ORYX X300 jsou vybavena ergonomicky tvarovanými náušníky a nastavitelným hlavovým mostem, které zajistí vaše pohodlí. Sluchátka tak dokonale padnou na uši, netlačí a vše je připraveno pro nekončící herní jízdu.
Technické specifikace:
Model: Niceboy ORYX X300
Impedance: 16±15% Ohm
Citlivost: 110 dB
Frekvenční rozsah: 20 Hz to 20 kHz
Provozní proud:


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-20.57%
2. 12. 2021
30,90 €
4. 3. 2021
38,90 €

Výrobca

Niceboy

Pozrite si ďalšie produkty Herné slúchadlá Niceboy ORYX X300