Diktafón Olympus WS-852 (V415121SE000) strieborný profesionálny diktafón • MP3 hudobný prehrávač • interná pamäť 4 GB, slot na micro SD karty • formát

WS-852
Stereo vjem v každé nahrávce
Nízkošumové směrové stereo mikrofony s 90° uspořádáním přinášejí vynikající vnímání prostoru - díky kterému rozpoznáte v záznamu schůze i nejjemnější detaily. Sdělované informace čistě zachytíte bez ohledu na to, kde se řečník nachází nebo z kterého směru mluví.
Vysoce kvalitní diktafon, audio rekordér a hlasový záznamník v jednom
Ať pro práci nebo pro vlastní potěšení, vžy oceníte přednosti nového digitálního hlasového záznamníku WS-852, který spojuje vysoký výkon stereo nahrávání s inteligentními funkcemi. Je tak nejen radost jej používat, ale máte také jistotu snadné manipulace v každé situaci.
HLAVNÍ FUNKCE:
FILTR NÍZKÝCH FREKVENCÍ
Méně šumu, více zvuku
Filtr nízkých frekvencí eliminuje nízkofrekvenční hluk, způsobovaný například klimatizací, projektory, nebo venkovním větrem, a umožňuje tak ještě čistší záznam hlasu.
VÝBĚR SCÉNY
Optimalizované nastavení pro optimální výsledky
Výběrem vhodné scény zaručíte bezchybné, vysoce kvalitní nahrávání. Po zvolení scény záznamník okamžitě nastaví správné parametry nahrávání. K záznamníku můžete také jednoduše připojit příslušenství pro dokonalý záznam telefonního hovoru nebo pro převod analogových kazet do digitální podoby.
ZABUDOVANÝ STOJÁNEK
Pro komfort a srozumitelnost každé nahrávky
Stojánek integrovaný do zadní strany záznamníku ještě více usnadňuje stolní použití. Minimalizuje přenos ruchů deskou stolu do záznamníku, takže jsou nahrávky dokonale srozumitelné.
NÍZKÁ SPOTŘEBA
S větší výdrží baterie nikdy nepromeškáte žádný záznam
Díky nižší spotřebě energie a delší výdrži baterie je digitální záznamník řady WS ještě praktičtější, než kdy dřív.
HLASOVÝ FILTR
Vychutnejte si čistší reprodukci hlasových nahrávek
Díky eliminaci vysokých a nízkých frekvencí v hlasové nahrávce se hlasový filtr postará a větší zřetelnost zaznamenaných slov. Mluvčímu je tak při přehrávání záznamu lépe rozumět.
KALENDÁŘNÍ VYHLEDÁVÁNÍ
Najděte, co hledáte - rychle
Uložené audio soubory jsou automaticky označeny datem zobrazeným v kalendářním formátu,takže lze soubory snadno vyhledat. Navíc speciální tlačítko kalendáře umožňuje okamžité zobrazení.
OVLÁDÁNÍ RYCHLOSTI REPRODUKCE
Od velmi pomalé po dostatečně rychlou.
Rychlost reprodukce lze nastavit v rozsahu 0,5x (nejpomalejší) po 2x (nejrychlejší). Schopnost změnit rychlost reprodukce je obzvlášť užitečná, když si chcete poslechnout nahrávku zpomaleně a rozumět dobře každému slovu, například při studiu jazyků. Zrychlený poslech nahrávky se hodí například tehdy, když chcete rychle projít záznam ze schůze a najít konkrétní pasáže.
TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
Interní paměť
4 GB (Max. doba záznamu: cca 1570 hodin)
Externí paměť
micro SD / SDHC (až 32GB)
Formát záznamu
MP3
Inteligentní automatický režim
Ano
Filtr nízkých frekvencí
Ano
Výběr scény
Ano
Zjednodušený režim
Ano
Kalendářní vyhledávání
Ano
OBSAH BALENÍ:
Diktafon WS-852
2x alkalická baterie


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

13. 3. 2021
62,00 €

Výrobca

Olympus

Pozrite si ďalšie produkty Olympus WS-852 Strieborná