Headset Niceboy ORYX X310 Ghost Console (oryx-x-310-ghost) čierny herné slúchadlá • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 116 dB • impedancia 32 ohmo

Niceboy ORYX X310 Ghost Console
S herními sluchátky Niceboy ORYX X310 Ghost Console zažijete absolutní svobodu. Hráči jistě ocení neomezené použití napříč herními platformami díky kabelu s koncovkou 3,5mm jack. Flexibilní mikrofon se směrovým snímáním zvuku si nastavíte přesně podle svých potřeb. K tomu vyladěný zvuk, odolná konstrukce a pohodlné náušníky dělají z ORYX X310 Ghost Console ideální univerzální sluchátka pro herní seance jakéhokoliv druhu.
Klíčové vlastnosti
Crossplay herní sluchátka
Univerzální použití s 3,5mm jackem - PC/konzole/mobilní telefony
Měniče o velikosti 50mm
Flexibilní mikrofon
Ovládání na kabelu (hlasitost, mikrofon, skladby, podsvícení)
Flexibilní a uzavřené mušle pro pohodlí a dokonalou izolaci zvuku
Nastavitelný hlavový most s odolnou duralovou konstrukcí
Měkké a pohodlné náušníky z PU kůže
Opletený kabel o délce 2,2 metru
Herní sluchátka pro všechna zařízení
Niceboy ORYX X310 Ghost Console jsou herní sluchátka vytvořená pro použití napříč herními platformami. Ať už hledáte sluchátka k herní konzoli, počítači nebo mobilu, ORYX X310 Ghost Console jsou ta pravá. Sluchátka připojte pomocí dvou 3,5 mm jack konektorů. Součástí balení je i redukce na jeden čtyřpólový 3,5 mm jack konektor.
Mohutný realistický zvuk
Se sluchátky ORYX X310 Ghost Console budete mít pocit, že jste součástí hry. Síla a kvalita zvuku vychází osazením s pokročilými komponenty v čele s extra velkými měniči 50 mm.
Pohodlí je základ
Dlouhé noci pod palbou vyžadují komfort. Most sluchátek je proto nejen odolný, ale i lehký. Sluchátka mají nízkou hmotnost a měkké, pohodlné náušníky. Ty mají uzavřený tvar a jejich přítlak je vyvážený tak, že na jednu stranu sluchátka netlačí a na stranu druhou dokáží bezvadně eliminovat zvuk z okolí.
Rychlé ovládání na kabelu
Při rychlé hře není čas dívat se do klávesnice a přidat na hlasitosti, proto se vám bude hodit ovládání přímo na kabelu. Díky němu budete mít ve vteřině pod kontrolou hlasitost, ztlumení mikrofonu, podsvícení sluchátek nebo si s jeho pomocí můžete přepínat skladby. Ovládání tak už nemusíte zdlouhavě hledat v počítači!
Robustní konstrukce
Hlavový most sluchátek je vyztužený odolnou duralovou konstrukcí, takže snese i hrubší zacházení. Stejně tak je na tom i prémiový opletený kabel o délce 2,2 metrů. Samozřejmostí je pak i efektní LED podsvícení sluchátek.
Technické specifikace:
Platforma: PC, herní konzole, mobilní telefony
Připojení: 2x 3,5mm jack
Mikrofon: ano (nastavitelný)
Ovládání hlasitosti: ano (na kabelu)
Vedení kabelu: jednostranné (do jedné mušle)
Impedance: 32±15% ohm
Citlivost: 116 ± 3dB
Frekvenční rozsah: 20 Hz to 20 kHz
Provozní proud:


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▼-22.92%
2. 12. 2021
26,90 €
14. 3. 2021
34,90 €