Slúchadlá Urbanears Alby fialová bezdrôtové slúchadlá • výdrž 3 hod a až 15 hod s puzdrom • frekvencia 20 Hz až 20 kHz • citlivosť 92 dB • odolnosť IP

Zažijte skutečnou svobodu bezdrátového připojení s celkovou dobou přehrávání až 15 hodin. Elegantní design do uší s přizpůsobitelnými silikonovými hroty zajišťují dokonalé uchycení a zároveň blokují hluk pro pohlcující zvukový zážitek.
Užijte si hudbu celý den s až 15 hodinami celkového času přehrávání. Tři hodiny nepřetržitého poslechu na jedno nabití plus 4x další on-the-go v nabíjecím pouzdře. S přiloženým kabelem USB-C se dobíjí rychle a minimální prostoje.
Přizpůsobitelné
Přizpůsobte si záchyt pomocí silikonových špiček do uší ve třech velikostech a zajistěte si pohodlný střih s pasivním potlačením šumu pro pohlcující zvukový zážitek.
Dotykové a hlasové ovládání.
Klepnutím nebo mluvením - zůstaňte pod kontrolou, aniž byste sáhli po zařízení. Pomocí dotykových ovládacích prvků můžete bez námahy procházet mezi skladbami a hovory nebo klepnutím aktivovat hlasového asistenta zařízení pro ovládání hands-free.
Odolný vůči stříkající vodě.
Díky designu odolnému proti stříkající vodě (IPX4), který byl vyvinut s cílem udržet krok s vámi, vaše počasí nezastaví žádné počasí ani cvičení.
Jasná kvalita hovoru.
Zůstaňte v kontaktu a mluvte snadno - mikrofon na každém uchu zajišťuje kvalitu ostrého hovoru, ať už používáte jeden nebo oba.
Technické specifikace:
Rozsah frekvencí: 20 Hz - 20 kHz
Maximální hladina akustického tlaku: 92 dB
USB výstup pro nabíjení: USB – C
Čas přehrávání: Až 15 hodin
Čas nabíjení:

História ceny

18. 3. 2021
74,90 €