Inteligentné hodinky UleFone Watch GPS (ULE000404) modré/ružové inteligentné hodinky • 1,3" displej • dotykové/tlačidlové ovládanie • Bluetooth 5.0 •

Velký 1,3 "barevný displej
Ulefone Watch GPS je vybaven 1,3palcovým 2,5D zakřiveným skleněným displejem, je čistě ergonomický a estetický; a velký dotykový displej usnadňuje viditelnost příchozích hovorů, zpráv a upozornění.
5ATM voděodolný
Ulefone Watch GPS je certifikován podle standardu 5ATM, což znamená, že můžete bez obav skákat do sprchy, potápět se v bazénu nebo tančit v dešti.
14 druhů sportovních režimů
Určeno pro vnitřní i venkovní cvičení
Prozkoumejte řadu dostupných typů cvičení: venkovní běh, vnitřní běh, venkovní procházky, venkovní cyklistika, plavání a mnoho dalších!
24hodinové monitorování srdeční frekvence
Získejte ucelenější obrázek o svém zdraví
Ulefone Watch GPS využívá pokročilý optický snímač HX3600, který nabízí přesné a nepřetržité sledování srdečního tepu, sledování a analýzu vaší srdeční frekvence, tempa a spálených kalorií, aby vám pomohl dosáhnout vašich cílů v oblasti hubnutí.
Vestavěný GPS
Díky vestavěnému GPS mohou hodinky sledovat vaše tempo a vzdálenost v reálném čase, aniž byste při cvičení museli nosit mobilní telefon.
Materiály šetrné k pokožce
Zadní pouzdro a popruh jsou vyrobeny z antialergických materiálů, které se pohodlně nosí a jsou šetrné k pokožce. Není třeba se obávat alergie.
Aplikace VeryFitPro
Podrobnosti o vašich každodenních činnostech, srdeční frekvence, kvalita spánku atd. Jsou všechny jednotlivě zaznamenávány do aplikace. Je vhodné se dozvědět více o svém zdraví, dosáhnout svých cílů v oblasti fitness a vytvořit si dobré životní návyky.
Dlouhá životnost baterie
Téměř 6 týdnů pohotovostního režimu na jedno nabití
Baterie Ulefone Watch GPS je tak velká, že na jedno nabití můžete získat téměř šest týdnů v pohotovostním režimu nebo až 7 dní nepřetržitého sledování výkonu. Díky jedinečnému magnetickému nabíjení je nabíjení „hračkou“.
Připomenutí hovoru a SNS
Jednoduše zvednutím zápěstí odmítnete příchozí hovory, zobrazíte náhled zpráv nebo oznámení. Už nikdy nezmeškáte žádné důležité hovory nebo zprávy.
Užitečnější funkce
Už se nemusíte starat o to, že telefon ztratíte. Ulefone Wtach GPS podporuje funkci vyhledání telefonu a pomáhá vám okamžitě najít telefon. Umožňuje vám také ovládat přehrávání hudby přímo ze zápěstí. Je podporováno více funkcí (například Předpověď počasí, Nerušit, Časovač, Budík, Sedavé připomenutí atd.), Které vám nabídnou větší pohodlí.

História ceny

▲0.2%
27. 10. 2021
50,00 €
▲10.89%
7. 5. 2021
49,90 €
21. 3. 2021
45,00 €

Výrobca

UleFone