Tlacitko Flic 2 Starter Kit – 4x chytré Bluetooth tlačítko, Hub LR, síťový adaptér, nálepky (FL-KW-10P-40S) štartovacia súprava pre šikovnú domácnosť

Flic 2 Starter Kit – 4x chytré Bluetooth tlačítko, Hub LR, síťový adaptér, nálepky
Ovládejte svou chytrou domácnost jediným tlačítkem!
Už žádné mobilní aplikace, spousty ovladačů ani přemlouvání hlasového asistenta – o ovládání všech smart Bluetooth zařízení ve vašem bytě, kanceláři, nebo na cestách se postará chytré bezdrátové tlačítko Flic 2.
Univerzální integrace
Flic 2 je nejmenší a nejrychlejší tlačítko pro Apple HomeKit. Zároveň jde o jediné dostupné tlačítko, které pouhým stisknutím spustí příkazy Amazon Alexa. Google Home ovládá steně snadno přes IFTTT.
Pro všechny vaše oblíbené volby
Startovní sada vám umožní centralizovat a pohodlně ovládat zařízení a aplikace, které používáte nejčastěji. Každému tlačítku můžete přiřadit až 3 volby. S LR Hubem vám Flic 2 poslouží třeba k vypnutí všech spotřebičů při odchodu z domu, ke spuštění hudby a světel po příchodu domů, k přivolání pomoci, nebo jako domovní zvonek.
Potřebujete jen Bluetooth
Flic 2 podporuje 1000+ různých zařízení a služeb, které jednoduše spárujete v aplikaci. Nastavením triggerů u podporovaných značek nebo s pomocí platformy IFTTT si zjednodušíte práci, zútulníte domov nebo na dálku pomůžete dětem a svým blízkým.
Podporuje Apple HomeKit a Siri, Amazon Alexa, a Google asistent (IFTTT)
Pracovní integrace: Mac Client, Microsoft Flow, Google Drive, Slack, Trello, RSS feedy...
Bezpečnostní funkce: lokalizace osoby / auta / telefonu, přivolání pomoci...
Smart home: ovládání scén, IFTTT, Phillips Hue, Roomba, Uber, Ikea, Ecobee, Wiz, Lifx...
Zábava a sport: MIDI ovladač, FitBit, Sonos, Bose, Spotify, Facebook, Twitter...
Flic 2 má jen o malinko větší průměr než mince. Díky přilnavé vrstvě jej umístíte kamkoliv (auto, stěna, nábytek...). Tlačítka si můžete označit nálepkami s ikonami funkcí. 3 zvolené triggery nebo celé komplexní scény pak aktivujete 1 stisknutím, dvojklikem nebo dlouhým stiskem.
Vyměnitelná baterie vydrží 3 roky
Bluetooth 5 má dosah 50 m
3 triggery na 1 tlačítku
LED zpětná vazba (červená, zelená, žlutá)
Multiplatformní konektivita
Wi-Fi: 2,4 / 5 GHz, Ethernet
IoT ovladač pro vaši smart domácnost
Flic 2 Starter Kit je kompletní sada bezdrátového ovladače s doposud nejlepší verzí chytrého tlačítka Flic 2 a hubem. S chytrým tlačítkem budete mít pod palcem celou domácnost, kancelář nebo garáž. Flic 2 snadno integrujete do vaší stávající HomeKit nebo Amazon smart domácnosti nebo spárujete s prakticky jakýmkoliv Bluetooth smart zařízením.
Trendy vychytávka, co vám usnadní život
Flic 2 není jen tak obyčejný ovladač, co vyřeší trable s hledáním telefonu nebo nahluchlým hlasovým asistentem. Jedno tlačítko obsahuje funkci 3 triggerů, které ovládáte 1 stisknutím, dvojklikem, nebo dlouhým stisknutím. Flic takto dokáže velmi efektivně zpříjemnit chod vaší domácnosti nebo zefektivnit pracovní rutiny. Můžete ho použít třeba jako ultimátní tlačítko při odchodu z domu a jedním klikem zhasnout světla, snížit nastavení termostatu a otevřít garážová vrata.
Své vlastní funkce si můžete navolit na 1000+ kompatibilních zařízeních, aplikacích a službách, mimo jiné třeba:
Phillips Hue
Ikea
Bose
Sonos
FitBit
iRobot
Nanoleaf
Ecobee
Uber
Lifx
Wiz
Arlo
Facebook
Twitter
Microsoft Flow
Google Drive
Trello
Slack
Pocket
Samsung
Společně s hubem toho Flic umí ještě víc
Flic 2 můžete připojit přímo ke smartphonu nebo k Flic Hubu. Hlavní výhodou používání Flic Hubu je, že vaše nastavení zůstane vždy aktivní, bez ohledu na přítomnost vašeho smartphonu. Výhody Flicu pak mohou využívat při vaší nepřítomnosti i ostatní. Nastavení hubu je jednorázové a zahrnuje pouze spárování se sítí přes Wi-Fi, nebo Ethernet.
Se smartphonem
Flic na cesty
Funkce telefonu
Sdílení polohy
Psaní zpráv


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

6. 5. 2021
166,90 €

Výrobca

Flic