Tlacitko Flic 2 – 2x chytré Bluetooth tlačítko, kovový klip, nálepky (FL-FW-00-21S) sada pre inteligentnú domácnosť • 2× Bluetooth tlačidlo, kovový kl

Flic 2 – 2x chytré Bluetooth tlačítko, kovový klip, nálepky
Ovládejte zařízení nebo aplikace jediným tlačítkem!
Už žádné mobilní aplikace, spousty ovladačů ani přemlouvání hlasového asistenta – ovlýdejte smart Bluetooth zařízení ve vašem bytě, kanceláři, nebo na cestách chytrým bezdrátovým tlačítkem Flic 2.
Pro všechny vaše oblíbené volby
Talčítka Flic vám umožní pohodlně ovládat zařízení a aplikace, které používáte nejčastěji. Každému tlačítku můžete přiřadit až 3 volby. Tlačítka můžete spárovat s telefonem na cestách, nebo jimi doplnit chytrou domácnost napojenou na váš stávající Flic Hub LR.
Potřebujete jen Bluetooth
Flic 2 podporuje 1000+ různých zařízení a služeb, které jednoduše spárujete v aplikaci. Nastavením triggerů u podporovaných značek nebo s pomocí platformy IFTTT si zjednodušíte práci, zútulníte domov nebo vylepšíte trénink.
Univerzální použití
Filc 2 má jen o malinko větší průměr než mince. Díky přilnavé vrstvě a kovové sponě jej umístíte kamkoliv (auto, stěna, nábytek, oblečení...). Tlačítka si můžete označit nálepkami s ikonami funkcí. 3 zvolené triggery pak aktivujete 1 stisknutím, dvojklikem nebo dlouhým stiskem.
Vyměnitelná baterie vydrží 3 roky
Bluetooth 5 má dosah 50 m
3 triggery na 1 tlačítku
LED zpětná vazba (červená, zelená, žlutá)
Multiplatformní konektivita
Kovová spona k uchycení na cesty
IoT ovladač pro vaši smart domácnost
Flic 2 je chytré tlačítko, které vám zpřístupní často používané funkce a aplikace na jediné stisknutí. Pod palcem budete mít celou domácnost, kancelář nebo garáž. Flic 2 snadno spárujete se svým telefonem, případně integrujete do domácí sítě s pomocí stávajícího Flic LR Hubu.
Trendy vychytávka, co vám usnadní život
Flic 2 není jen tak obyčejný ovladač s jedinou funkcí. Tlačítko obsahuje hned 3 triggery, které ovládáte 1 stisknutím, dvojklikem, nebo dlouhým stisknutím. Flic tak dokáže velmi efektivně zpříjemnit chod vaší domácnosti nebo zefektivnit pracovní rutiny. Můžete ho použít i venku při tréninku, jako výkonného pomocníka na cestách, nebo dokonce jako MIDI rozhraní.
Své vlastní funkce si můžete navolit na 1000+ kompatibilních zařízeních, aplikacích a službách, mimo jiné třeba:
Phillips Hue
Ikea
Bose
Sonos
FitBit
iRobot
Nanoleaf
Ecobee
Uber
Lifx
Wiz
Arlo
Facebook
Twitter
Microsoft Flow
Google Drive
Trello
Slack
Pocket
Samsung
Společně s hubem toho Flic umí ještě víc
Flic 2 můžete připojit přímo ke smartphonu nebo k Flic Hubu (není součástí tohoto balení). Hlavní výhodou používání Flic Hubu je, že vaše nastavení zůstane vždy aktivní, bez ohledu na přítomnost vašeho smartphonu. Výhody Flicu pak mohou využívat při vaší nepřítomnosti i ostatní. Nastavení hubu je jednorázové a zahrnuje pouze spárování se sítí přes Wi-Fi, nebo Ethernet.
Se smartphonem
Flic na cesty
Funkce telefonu
Sdílení polohy
Psaní zpráv
Fitness
Ovládání aplikace
S Hubem LR
Trvalé nastavení
Plné pokrytí domácnosti
IR Blaster
Programovatelný
Až 63 tlačítek
Apple HomeKit
Flic budete mít vždy po ruce
Design tlačítka je stejně vychytaný, jako jeho technologie. Miniaturní rozměry a opakovatelně použitelná přilnavá část vám dovolí tlačítko umístit na jakékoliv místo na libovolnou dobu. Potřebujete jiný trigger? Jednoduše Flic přemístěte na místo, kde poslouží nejlépe – třeba ukryté pod stolem. V balení najdete i kovovou sponu pro uchycení tlačítka na oblečení nebo zavazadlo. A když se sejde víc tlačítek na jednom místě, stačí je rozlišit nálepkami. Výměna baterie je stejně snadná.
3 triggery v 1 tlačítku nastavíte v aplikaci
Spárovat zařízení s tlačítkem a přiřadit fu


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

▲1.13%
28. 12. 2021
53,86 €
▲1.18%
14. 12. 2021
53,26 €
▲1.43%
4. 12. 2021
52,64 €
6. 5. 2021
51,90 €

Výrobca

Flic