Slúchadlá Shure SRH750DJ čierna/strieborná slúchadlá cez hlavu • frekvencia 5 Hz až 30 kHz • citlivosť 106 dB • impedancia 32 ohm • 3,5 mm jack, pozlá

SHURE SRH750DJ

SHURE SRH750DJ jsou profesionální sluchátka určená pro DJ mixáž nebo pro vysoce kvalitní osobní poslech. Vysoká impedance a schopnost zpracovat velmi hlasitý signál umožňuje jejich použití s DJ pulty, které jsou vybaveny silným sluchátkovým výstupem. Mušle sluchátek jsou otočné v rozsahu 90°, čímž je zajištěno snadné přizpůsobení v případě poslechu na jednu mušli. Díky možnosti snadného složení a dodávanému ochrannému pouzdru jsou také ideálním společníkem na cestách. Nízká hmotnost zaručuje vysoký komfort při dlouhotrvajícím použití.

Vlastnosti
Uzavřená sluchátka jsou vybavena dynamickými měniči o průměru 50 mm s citlivostí 106 dB a impedancí 40 Ohm. Vyznačují se čistým zvukem v celém frekvenčním spektru od 5 Hz do 30 kHz se zvýrazněným podáním basů a výšek, optimalizovaným pro DJ mixáž a osobní poslech. Připojení k přehrávači / DJ pultu obstarává odpojitelný kabel o délce 3 m s pozlaceným 3,5 mm (1/8”) stereo jack konektorem a adaptérem na velikost 6,35 mm (1/4”). Skládací konstrukce činí ze sluchátek také ideální volbu pro mobilní DJs. Vyměnitelné náušníky zaručují dlouhou životnost i při náročném použití.

SHURE Headphones
V rámci svého výrobního programu nabízí společnost SHURE kompletní řadu sluchátek určených pro běžný poslech hudby, DJ produkce a profesionální studiovou práci. Sluchátka jsou oceňována pro vyrovnanou frekvenční charakteristiku a mimořádnou schopnost podání detailů. Audiofilové, hudebníci, producenti a zvukoví inženýři mohou vybírat z široké nabídky modelů lišících se svým určením a konstrukcí. Společným jmenovatelem je kvalitní zvuk, spolehlivá a trvanlivá konstrukce a pohodlí při používání.

Specifikace
Měniče: 50 mm, dynamické
Konstrukce: uzavřená
Impedance: 40 ohm
Citlivost: 106 dB SPL
Frekvenční odezva: 5 Hz – 30 kHz
Odpojitelný kabel, 3 m
Vyměnitelné náušníky
Skládací design
Hmotnost: 227 g

História ceny

14. 5. 2021
99,90 €

Výrobca

Shure