Televízor GoGEN TVU 50L752 GWEB čierna 50" UHD Android TV (127 cm) • rozlíšenie 3840×2160 px • DVB-T2 (HEVC H.265)/T/C/S2 • Dolby Audio Processing • p

Moderní Android TV s mnoha funkcemi
UHD televizor v moderním designu s úhlopříčkou 127 cm a zobrazovací technologií 1600 Hz Clear Motion Picture vám nabídne realistický obraz a maximálně příjemný zážitek ze sledování TV.
Pro kvalitní obraz, s důrazem na věrohodné zobrazení míst s rozdílným kontrastem, disponuje televizor podporou HDR formátů Dolby Vision, HDR 10 a HLG.
Android TV nové možnosti televizní zábavy
Sledujte videa z populárních streamovacích služeb, přehrávejte hudbu, hrajte hry, a to vše na velké obrazovce televizoru.
Vyberte si z bohaté nabídky více než 5000 aplikací dostupných na Google Play a nainstalujte si je přímo do televizoru. K dispozici jsou aplikace mnoha známých služeb, jako např. Youtube, NETFLIX, HBO GO nebo Lepší.TV.
Vestavěná funkce Chromecast umožňuje snadný přenos fotografií, videí, hudby a dalšího oblíbeného obsahu z vašeho zařízení přímo do televizoru.
Podpora HbbTV vysílání vám zajistí přístup k doplňkovému obsahu a archívů televizních stanic.
Díky podpoře DLNA můžete televizor propojit prostřednictvím domácí sítě s ostatními přístroji. Televizor se tak stane centrem domácí zábavy.
Prostorový zvuk – na zvuku záleží
K dokonalému požitku ze sledování filmu patří nejen ostrý a do nejmenšího detailu věrohodný obraz, ale také kvalitní prostorový zvuk, který vás vtáhne do děje filmu. Proto je televizor vybaven pokročilou technologií zpracování zvuku Dolby Audio Processing.
Příjem televizního signálu
Televizor je vybaveny všemi dnes používanými tunery pro příjem televizního signálu. Nechybí DVB-T2 tuner (HEVC H.265) pro příjem nového standardu pozemního digitálního vysílání, DVB-C tuner pro příjem kabelových televizí ani DVB-S2/S tuner pro příjem satelitního vysílání, který doplňuje Skylink Fast Scan.
Prodloužená záruka
Značka GoGEN si je jista kvalitou svých výrobků, a proto na televizory poskytuje prodlouženou záruku 40 měsíců. Stačí se zaregistrovat na www.gogen.cz

História ceny

20. 5. 2021
539,00 €

Výrobca

GoGEN