Hra EA Xbox One Mirrors Edge Catalyst (EAX350211) Mirror’s Edge Catalyst Jen málo her dokázalo využít stávající žánry inovativně. Pohled z vlastních o

Mirror’s Edge Catalyst
Jen málo her dokázalo využít stávající žánry inovativně. Pohled z vlastních očí je většinou rezervovaný pro střílečky. Jenže Mirror’s Edge ukázal alternativu. Představil dystopické město kdesi v blízké budoucnosti, kde svoboda se stala jen iluzí, zatímco společnosti vládne totalita a kontrola.
Jedinou svobodnou formou komunikace zůstali běžci, kteří zprávy doručují osobně. Není proto divu, že represivní složky se je pokouší lapit všemi možnými způsoby. Jedním z těchto běžců je i Faith, mladá dívka, které město vzalo rodiče a boj proti systému je jakousi osobní mstou.
Mirror’s Edge Catalyst je pokračováním originálu z roku 2007 – ovšem v novém. Základem akce je stále pohyb viděný vlastníma očima. V zorném poli se proto míhají vaše ruce i nohy, při kotoulu si efektně udělá otočku i kamera. Díky tomu se hráč dokáže do hlavní hrdinky perfektně vcítit, pohlcení pohybem je jen těžko popsatelné. Parkour v Mirror’s Edge Catalyst nemůže chybět, stejně jako červené tenisky, příběh a překvapivé dějové zvraty.
Žánr akční
Doporučený věk 16+
Lokalizace angličtina
Datum vydání 9.6.2016


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

27. 10. 2021
27,00 €

Výrobca

EA

Pozrite si ďalšie produkty Mirror’s Edge: Catalyst XBOX ONE