Objektív Olympus ZUIKO DIGITAL ES-M2518 čierny vymeniteľný objektív • ohnisková vzdialenosť 25 mm • Jas f/1,8 • minimálna vzdialenosť zaostrenia 25 cm

Olympus M.ZUIKO 25mm f/1.8, stříbrný
Někdo fotí sport svým teleobjektivem, někdo párty rybím okem, někdo cokoliv svým základním sklem. Pak jsou tu ještě lidé, kteří se specializují na exponování lidí respektive portrétů lidí. Pokud se mezi tuto skupinu řadíte, je právě pro vás pevný objektiv Olympus M.ZUIKO 25mm, který se po přepočtu na fullframe chová jako typická „padesátka“. Svou obrazovou kvalitou vás jednoznačně nadchne, nádherně kreslí, nabídne vám tolik důležitý krásný jemný bokeh, hloubkou ostrosti opravdu vyniká.
Světelnost f/1,8 a kvalitní zpracování
Není důležité, zda fotíte ve špatně osvětleném interiéru nebo při podvečerní „zlaté hodince“, světelnost f/1,8 vám zaručí dostatek světla proudícího na snímač kdykoliv. Na ostření se v automatickém režimu můžete 100% spolehnout, zaostřujete-li si raději sami, prstenec je velmi přesný a je radost s ním pracovat. Bajonet je kovový a určitě budete překvapeni, jak přesně zapadne do těla fotoaparátu.
Technické parametry Olympus ES-M2518:
Vlastnosti
Min. ohnisková vzdálenost
25 mm
Max. ohnisková vzdálenost
25 mm
Světelnost objektivu
1,8
Minimální clonové číslo
1,8
Maximální clonové číslo
22
Nejmenší vzdálenost ostření
25 cm
Průměr závitu filtru
46 mm
Poměr zvětšení
0,25
Počet lamel clony
7
Konstrukce
Odolný proti vodě
Ne
Konstrukce objektivu
9 členů/7 skupin


Záznam s rovnakým EAN

História ceny

27. 10. 2021
429,00 €

Výrobca

Olympus