Objektív Samyang AF 85 mm f/1.4 Canon EF čierny objektív • automatické zaostrovanie • ohnisková vzdialenosť 85 mm • svetelnosť f/1.4 • min. zaostrovac

Samyang AF 85 mm f/1.4 EF je autofokusový teleobjektiv navržený speciálně pro digitální zrcadlovky Canon.
Tento objektiv je vyrobený speciálně pro full frame digitální zrcadlovky Canon EF a je tak druhým objektivem s automatickým ostřením z řady Samyang právě pro vlastníky fotoaparátů Canon s bajonetem EF. Samyang tak rozšířil řadu svých objektivů s automatickým ostřením na celkových sedm.
Samyang AF 85 mm f/1.4 EF je navržen s vysokou světelností f/1.4. Optická konstrukce tohoto objektivu se skládá z 9 členů v 7 skupinách zahrnující 1 asférický člen. Použitá povrchová úprava Ultra Multi Coating redukuje nežádoucí záblesky a stíny. Tento objektiv poskytuje hladké zaostření a krásný bokeh efekt s vynikajícím rozlišením ve středu snímku.
Objektiv AF 85 mm f/1.4 EF je vybaven nejmodernějšími technologiemi objektivů Samyang, což je ideální pro různé situace při fotografování – portréty, exteriér, domácí mazlíčci a další. Je velmi lehký a kompaktní – váží pouhých 485 g bez krytek objektivu a sluneční clony, což zvyšuje jeho přenositelnost a využití.
TECHNICKÁ SPECIFIKACE:
Ohnisková vzdálenost: 85 mm
Světelnost: f/1.4
Konstrukce objektivu: 9 členů v 7 skupinách
Minimální zaostřovací vzdálenost: 90 cm
Délka: 72 mm
Hmotnost (bez krytek a sluneční clony): 485 g
Počet lamel clony: 7
Maximální clona (F): 16
Typ bajonetu: Canon EF

História ceny

27. 10. 2021
649,00 €

Výrobca

Samyang