Držiak na mobil SP Connect Moto Mirror Bundle LT na Samsung Galaxy S10+ (54519) držiak na telefón • univerzálny • pre motorky • pre Samsung Galaxy S10

MOTO MIRROR BUNDLE LT
Připevněte během sekundy váš telefon na skútr nebo motocykl díky SP MOTO MIRROR BUNDLE LT a užívejte si snadný přístup k aplikacím a navigaci. V této sadě určené především pro motocyklisty naleznete praktický držák, s kterým snadno připevníte smartphone na zrcátko nebo hrazdičku vaší motorky, poté pouze přiložíte pouzdro SP PHONE CASE a otáčením o 90° ho bezpečně uzamknete a umístíte tak smartphone do vašeho zorného pole. Jednoduchá řešení bývají ty nejlepší! Tento zvýhodněný set má skvělou cenu a pokud se porozhlédnete i po nějakém držáků navíc, tak můžete SP systém používat i v autě, na kole, nebo při běhu.
Obsah balení SP MOTO MIRROR BUNDLE:
SP PHONE CASE - Pevný obal, který svou trojvrstvou konstrukcí chrání telefon, aniž by bránil používání tlačítek a portů. Na zadní straně obalu je MicroRail držák, který zajišťuje konektivitu s ostatním příslušenstvím od SP a pomocí adaptérů také s SP GADGETS, GoPro uchycením.
SP MIRROR MOUNT - Montážní prvek, který pasuje na většinu motorek. Lze připevnit na zrcátka a hrazdičky o průměru 10 –16 mm. Poté přiložíte smartphone v Phone Casu a otočením o 90° je telefon bezpečně připevněn přímo ve vašem zorném poli. Držák umožňuje rotaci o 360°, díky níž nastavíte ideální polohu zařízení.

História ceny

27. 10. 2021
42,90 €

Výrobca

SP Connect